Påskepynt i Jernbaneparken.
Velkommen til Hamar kommune!

Hamar kommune mottok i 2013 Bymiljøprisen for satsingen på byutvikling og gode miljøer. Nå er nytt kulturhus, med bibliotek og café, åpnet. Sammen med øvrig sentrumsutvikling, butikker, restauranter og grønne lunger, har vi fått et bysentrum med sjel og liv. Nå går vi mot en varmere årstid, og de første fargeklattene i våre parker er på plass. Vi ønsker alle en riktig god påske!

Innholdet i kulturhuset

Hamar kulturhus

Hamar kommune har bygget nytt kulturhus! Se film/bilder fra åpningen 14. mars!

Hovednummer til kulturhuset, tlf.: 62 56 18 50.

Adresse: Torggata 100, 2317 Hamar.
Kartlenke

Kulturhuset er fleksibelt og omfattende med konsert/teatersal, ungdomskulturhus, musikkverksted, konferansesal, Hamar bibliotek, kafè og kontorlokaler. Det inneholder en rekke store og mindre øvingslokaler tilpasset kor, korps, dans og teater. Huset er også hovedbase for Musikk i Hedmark og Teater Innlandet med prøvesaler, verksteder, kontorer og lager. Det er bygget to nye kinosaler for Hamar kino i kulturhuset.

Kulturhuset skal være et kulturelt kraftsenter for kulturproduksjon og kunstnerisk utvikling i Innlandet. Kulturhuset skal være et åpent og inkluderende samlingspunkt og en viktig kulturell møteplass i byens sentrum. Velkommen innom!

Investering: 675 mill kroner.

Om arbeidet i sentrum rundt kulturhuset mars 2014.

Filmer:

Kontaktpersoner: 

Kulturhusleder Durita Brattaberg - Tlf: 917 81 818
Sist endret: 02.04.2014
|
|
|