Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives, og vi ser at folketallet i Hamar øker. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarksvidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for mange større arrangementer. Bildet er hentet fra Vangsvegen inn mot sentrum. 

Dordy Wilson blir ny kunnskapssjef i Hamar

Dordy Wilson skal lede skole- og oppvekstfeltet i Hamar. Hun tiltrer stillingen 1. juni i år.

Dordy Wilson, kunnskapssjef i HamarDordy kommer fra stillingen som instituttleder ved institutt for samfunnsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet. Hun er 51 år, har en PH.D. fra NTNU og lang erfaring fra utdanningssektoren. Wilson har jobbet som lærer, spesialpedagog og høgskolelektor.

-Med Dordy Wilson får vi en tydelig og faglig orientert leder inn i en svært viktig lederrolle i kommunen, sier rådmann Bjørn Gudbjørgsrud. - Dordy har et stort engasjement for opplærings- og oppvekstfeltet, og hun er særdeles kunnskapsrik på området.

Dordy Wilson får ansvaret for mer enn 800 årsverk i 9 barneskoler, tre ungdomsskoler, 21 kommunale barnehager, spesialpedagogisk team og PP-tjenesten.

- Jeg takker for tilliten, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i en kommune som satser på kompetanseutvikling og kvalitet, i samarbeid med alle som arbeider for barn og unges opplæring og oppvekst, sier Dordy Wilson

Sist endret: 22.02.2017
|
|
|