Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives, og vi ser at folketallet i Hamar øker. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarksvidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for mange større arrangementer. Bildet viser klokkespillet, plassert bynært ute i Mjøsa.

Nytt mestringskurs for kreftrammede

19. april starter det opp et nytt kurs for personer som har eller har hatt kreft, og som ønsker å komme i bedre form.

Kreftmestringskurs - illustrasjonsfoto med aktivitet ute i naturenKurset har ingen aldersbegrensning, går over åtte uker og er gratis. Du må bo i Hamar eller Stange kommune for å kunne være med.

Mer om kurset
Kurset foregår i Ankerskogen på onsdager fra kl. 12.00-14.30. Første kursdag 19. april, siste kursdag 14. juni. Hver kursdag består av en temadel og en treningsdel. Temaene er blant andre kosthold, fysisk aktivitet etter kreft,  fatigue og energibalanse i hverdagen. Treningen vil foregå både inne og ute.

Se detaljert kursprogram.

Meld deg på
Påmelding nødvendig - først til mølla!

Kursleder Marte-Lill Solstad.Kursledere:

  • Unn Torill Tveitane, kreftsykepleier og kreftkoordinator i Stange kommune
  • Marte-Lill Solstad, kreftsykepleier og kreftkoordinator i Hamar kommune
  • Stine Olsen Kirkevik, fysioterapeut Frisklivssentralen Hamar og sertifisert Aktiv-instruktør med kompetanse på trening av kreftpasienter. 

Sist endret: 20.03.2017
|
|
|