Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives, og vi ser at folketallet i Hamar øker. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarksvidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for mange større arrangementer. Bildet er hentet fra Vangsvegen inn mot sentrum. 

260 nye innbyggere i Hamar

I februar fikk Hamar 131 nye innflyttere, og i mars var antallet 129.

Arkivfoto fra Stortorget i HamarDisse 260, fordelt på 184 husstander, fikk rett før påske en velkomstgave fra kommunen i posten. I velkomstpakkene våre denne gangen er det brev fra ordføreren, fordelskort til attraksjoner i Hamarregionen, buff, sykkel-setetrekk, bykart, bagasjelapp og annen nyttig informasjon fra kommunen og Hamar kulturhus.   

De nye innbyggerne kommer fra mange ulike kommuner, men flest flytter lokalt fra Stange og Ringsaker. Deretter kommer innflyttere fra Oslo og Løten kommune. Asker, Fredrikstad, Gjøvik og Trondheim er andre norske kommuner vi har fått innflyttere fra. De fleste innflytterne er mellom 20 og 44 år.  

Alle er velkomne til Hamar!
 

Sist endret: 12.04.2017
|
|
|