Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives, og vi ser at folketallet i Hamar øker. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarksvidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for mange større arrangementer. Bildet er hentet fra Vangsvegen inn mot sentrum. 

Bli med "Ti på Topp Hamar 2017"

Ti på Topp er et godt turtilbud for barn, voksne og eldre, hvor målet er å besøke 10 ulike turmål.

Gjennom deltakelse i Ti på topp kan du få en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i traktene der du bor. Ti på Topp får du ved å laste en app ned på din smarttelefon. Søk opp Ti på topp-appen fra Apple Store eller fra Google Play for Android, og start med å registrere deg. 

Les mer om registreringen her.

Alle kan delta, som et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, ellers som individuell deltaker. Postene kan besøkes fram til 10. okober.

Ti på Topp Hamar 2016

 

Individuell klasse
Ønsker du å delta alene i Ti På Topp, kan du melde deg på individuell klasse. Deltagerne som er med på et lag vil også være synlig i oversikten over individuell deltagere.

 

Sprøsmål?
Ved eventuelle spørsmål om Ti på Topp Hamar, ta kontakt med Lill Frantzhus:
Telefon: 412 68 471
Mail: lill.frantzhus@bedriftsidretten.no

Last ned appen Ti På Topp til din telefon

Logo App Store   Logo Google play

Appen finnes for både iPhone og Android. Last den ned og få tilgang til konkurranser på under 5 minutter!

 

Sist endret: 18.05.2017
|
|
|