Om tjenesten
Kort beskrivelse Møbellager gir både arbeidsplasser og sørger for gjenbruk på beste måte.

Leder: Maj Wenneberg, Nav Hamar, jobbsentral

Åpningstid man.-fre. kl. 08.00 – 15.00.

Hvem og hva kan leveres?
Brukbare møbler og hvitevarer i god stand, som du og jeg ikke trenger lenger, kan leveres til kommunes møbellager. Avtal henting eller tid for å levere selv. Både private og firmaer kan levere. Det er ikke snakk om kjøp og salg, kun å gi bort.

Hvor?
Møbellageret ligger på Trehørningen, og tjenester kan bestilles fra møbellageret hver ukedag kl. 8.00 til 15.00. Henting og utlevering av møbler vil primært foregå på tirsdager og torsdager.

Hvem jobber der?
Arbeidsstaben ved møbellageret vil bestå av mellom seks og åtte personer fra Nav-systemet, som ledes av ansatte ved Hamar Arbeid & Aktivitet.

Vinn-vinn
Arbeidet med henting og utkjøring, samt små reparasjoner av møbler, skaper arbeidsplasser. Gjenbruk av møbler og hvitevarer gir lavere utgifter og er samfunnsmessig fornuftig. Kort sagt, vinn-vinn for både private og kommunen.

- Alle vil tjene på dette møbellageret, sa ordfører Einar Busterud under åpningen i februar. - Folk får kvitte seg med møbler på en god måte og samtidig hjelpe andre. Flyktninger og andre som trenger det, får innredet hjemmene sine, og det skapes nyttige arbeidsplasser for mottakere av sosialhjelp. Dette er bra på alle måter!

Kriterier/vilkår Møblene kan ikke kjøpes som fra en ordinær bruktbutikk. Her er det Nav og Flyktningkontoret som "bestiller" fra møbellageret og varene kjøres da ut til de som skal ha dem.
Kontaktinformasjon
Kontakt oss Kontaktinfo for levering/henting av hele og rene møbler og hvitevarer:

Mobilnummer:
412 48 297
938 10 990 eller
928 77 840
Alle mandag - torsdag i åpningstida

Epost:
ingwill.oustad@nav.no ,
negar.bajoghli@nav.no eller
lise.andreassen@nav.no

Adresse: Engomsvingen 14, 2323 Ingeberg
Åpningstid mandag - torsdag. kl. 08.00 – 15.00.
Ansvarlig enhet
Familie og levekår
Besøksadresse Engomsvingen 14, 2323 Ingeberg
Andre opplysninger
Dato oppdatert 2018-09-12