Kjøp billett her: on line på Ticketmaster eller på telefon 815 33 133.

Billetter kan også kjøpes i Vikingskipet i åpningstiden mandag-fredag kl 09.00-15.00.

Hoteller og restauranter i Hamar selger pakkeløsninger, og den som ønsker en helaften, må tidlig ta kontakt med serveringsstedene i Hamar.

a-ha. Photo: Just LoomisVerdensturne

Konserten i Hamar er en del av a-has neste verdensturne, og det er a-has første konsert på Hamar noensinne. Bandets forrige verdensturne, i 2015/2016, ble sett av mer enn 500.000 mennesker.

Folkefest

Stortorget er etablert som arena av stort format etter konsertene med Sting i 2016 og Elton John sist sommer. Konserten med Elton John slo alle rekorder da 10.000 billetter ble revet bort på fire og et halvt minutt.

Morten MIdtlien, kultursjefen i Hamar, forteller at arrangørene lærte mye av Sting og Elton John-arrangementene. - For a-ha løfter vi oss ytterligere flere hakk med selve produksjonen. Vi var naturligvis spente da vi lanserte Sting og Elton John, og vi ble overrasket over den enorme interessen. Vi håper at vi opplever like stort trøkk nå som vi lanserer tidenes norske band, sier kultursjefen.

Unikt samarbeid

Det er et unikt, regionalt samarbeid som ligger bak signeringen både av a-ha, Sting og Elton John. Konsertene arrangeres av kommunene Hamar og Stange i samarbeid med Hamar Olympiske Anlegg og bookingbyrået Venues.

- Samarbeidsprosjekter som dette gjør oss til en mer slagkraftig region og øker attraktiviteten vår, sier næringssjef i Stange kommune, Erik Habberstad. - a-ha, Elton John og Sting trekker publikum fra hele landet, og slike events er en viktig drivkraft i å markedsføre regionen vår.  De tilreisende ser at dette er en flott region å bo i, i sterk vekst, med et fantastisk kulturtilbud og med kort reisetid fra Oslo og Gardermoen.

FAKTA

a-ha

 • debuterte i 1985 med albumet «Hunting High And Low», som ble en massiv hit over hele verden og har solgt over 10 millioner eksemplarer
 • har siden gitt ut 10 studioalbum og 3 livealbum med totalt salg på over 30 millioner eksemplarer
 • satte publikumsrekord på Rock In Rio i 1991 med 196.000 solgte billetter
 • har mottatt Spellemannprisen 9 ganger og vært nominert til Grammy
 • mottok Q Magazines Inspirational Award i 2006
 • ble riddere av St. Olav i 2012

Take On Me

 • toppet listene i nærmere 30 land, og er eneste norske singel som har vært # 1 på Billboard Hot 100
 • den 3. mest streamede låten fra hele 80-tallet 
 • over 500 coverversjoner, deriblant A1 sin, som gikk til # 1 i England
 • har vært med i et stort antall filmer, TV-serier og reklamer, senest filmen La LA Land og serien The Leftovers
 • ble i 2008 kåret til tidenes beste musikkvideo av MTV

Pressemelding 27.10.2017

Photo: Just Loomis