Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Hedmark har i samarbeid med app heiHamarregionen Utvikling relansert appen "Hamarregionen" og laget en ny kategori "Seniorliv".

Appen er en del av prosjektet Seniorgründer - møteplasser og aktiviteter som ledes av Stine Hellebergshaugen. Prosjektet er en av Utviklingssenterets aktiviteter innenfor fornyelse og innovasjon i samarbeid med brukerne. Tanken bak appen er å gjøre det lettere for seniorer i Hamar og omegn å finne aktiviteter og møteplasser. app førsteside

Vi oppfordrer alle til å registrere aktiviteter selv - det kan være en ukentlig gågruppe eller en enkelthendelse som strikkekveld. Aktivitetene som legges inn blir kontrollert før de blir publisert.

I appen finner du også "supertips" - tanken bak denne er at man kan sende inn et tips man ønsker å dele med andre - det kan være en matoppskrift, en bok eller en kafé man gjerne vil fortelle andre om.

Hvis du ikke bruker smarttelefon, finner du selvfølgelig alle aktivitetene i kulturkalenderen til Hamar kommune, under seniortilbud. 

Trenger du hjelp til nedlasting av appen? 

App for iPhone finner du her. Se oppskrift på nedlasting.
App for Android finner du her. Se oppskrift på nedlasting.

Ved spørsmål om appen kan du kontakte Stine på stine.hellebergshaugen@hamar.kommune.no .

Vil du ha mer informasjon om appen?

Se hva Hamar Arbeiderblad skriver om appen her. Eventuelt kan du se saken som pdf. 

Hamarregionen Utvikling har også skrevet om appen på sine sider.