Temalunsj på GregersEmployer branding! Onboarding! Young professionals!
Å tiltrekke seg og beholde talenter anslås å være nordiske bedrifters største utfordring i 2018. Buzz-ordene er mange, men hva betyr de egentlig for bedriften? Hvorfor er de viktige? Hva kan vi gjøre i egen bedrift?

Disse og flere spørsmål vil du få svar på under denne temalunsjen.

Program:

 • Rekrutteringsprosess: Attrahering og seleksjon av den rette kandidaten.
  Anne Britt Svensrud – daglig leder i Trainee Innlandet.
  I år hadde Trainee Innlandet 230 søkere, 28 ble invitert til rekrutteringsdag og 11 kontrakter er så langt signert med ca. 20 bedrifter. Anne Britt deler tanker og erfaringer om hvordan man gjør seg attraktiv for fremtidige/fremtidens arbeidstakere. Hvilke elementer hører til i en profesjonell rekrutteringsprosess, og når gir de verdi?
   
 • «Dette trigger meg»
  Jon Håvard Halvorsen - Trainee i Trainee Innlandet og digitaliseringsagent i Eidsiva.  

  «Digitalisering» er på alles lepper, men hvordan fanger man oppmerksomheten til en kandidat med denne kompetansen? Jon Håvard har en bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling og mastergrad i IKT-basert samhandling.
   
 • Onboarding – det er verdt investeringen!
  Ingvild Bergersen – Ex-trainee og rådgiver i The Assessment Company.

  Som tidligere trainee har Ingvild vært onboardet mange ganger på kort tid. Studier viser at nyansatte som er en del av et velstrukturert onboardingprogram har 67 prosent høyere sannsynlighet for å være i firmaet i minimum 3 år. Det er verdt investeringen mener Ingvild. Nå vil hun vise oss hvordan.

Case-eksempler

For påmelding og mer info