Snapkode arenainnlandet- Følg oss!!
Legg oss til som "venn".

Vi har brukernavnet «arenaINNlandet» som kan søkes opp på Snapchat. Med mobilen kan du også
lese koden vår i dette bildet.


Dette får du se:
Ved å følge «arenaINNlandet» på SnapChat får du hver dag presentert ledige stillinger og hvordan det er å jobbe hos en av arbeidsgiverne i regionen. På den måten får du nå muligheten til å komme litt på innsida og se hvordan det er å være i virksomheten, hva de kan tilby - og ikke minst oppdage muligheter du ikke var klar over.

Mange deltakere
Ved siden av Hamar kommune deltar blant annet BoligPartner, Hamarregionen Utvikling, Hamar kulturhus, Norsk Tipping, Ringsaker kommune, Elverum kommune, Eidsiva, The Assessment Company, Trainee Innlandet, El-sikkerhet Norge og Ferskvann i prosjektet. Flere andre er også i startgropa for å bli med på denne "stafetten" mellom arbeidsplasser i Hamar- og Elverumsregionen. 

Første i sitt slag!
Prosjektet er det første i sitt slag hvor aktører fra en hel region går sammen for å bruke SnapChat som en rekrutteringskanal. Tiltaket støtter oppom Arena Innlandet som er en årlig møteplass i Oslo. (I år 25. september.) Her deltar arbeidsgivere fra hele Innlandet for å vise frem hvilke arbeidsmuligheter som finnes i regionen.

Følg oss da vel!
Skjermdump fra den nye SnapChat-kanalen arenaINNlandet.