Boken ble publisert i desember 2017 og er en samling av malerier laget på malerkurs i regi av
Hamar kommune de kunstbok forsidesiste tretten årene. 

Målet med boken er å gi inspirasjon til skaperglede, samt å dele hvordan kunst som aktivitet- og uttrykksform har en plass innenfor arbeidet med personer med demens og kognitiv svikt. Kunstterapeut og helsefagarbeider Merete Klæboe har i perioden 2003-2016 initiert og gjennomført malerkurs for personer med demens og kognitiv svikt. I alt har ca. 100 kvinner og menn i alderen 60-93 år deltatt på disse kursene, til stor begeistring både for deltagerne selv, deres pårørende og ansatte i helse- og omsorgstjenestene. Deltagerne har her fått mulighet til
å uttrykke tanker, følelser og minner med bruk av maling og pensel på lerret, og har skapt godekunstbrosjyre og bok øyeblikk, glede og opplevelse av mestring

Ønsker du å se hva boken har å by på av flotte malerier, gode tips og råd i hvordan lignende malergrupper kan arrangeres, ta kontakt med oss pr mail: utviklingssenter@hamar.kommune.no .

Utviklingssenteret har også hefter om hvordan man kan gå fram for å komme i gang med en kunstgruppe. Ta kontakt, så sender vi deg heftet! 

 • Boken koster 290kr (inkl frakt).

  innhold kunstbrosjyre
 • Betaling med vipps: søk opp USHT Hedmark, vipps nr 511333. Send oss bekreftelse av din betaling i vipps (ta bilde av skjermen/printscreen) og vi sender deg boken så snart betalingen er bekreftet mottatt. Merk betalingen i vipps med «Kunstbok» samt ditt fornavn og etternavn.
   
 • Betaling med faktura: send oss navn, adresse, telefonnr og ditt personnr dersom du bestiller
  som privatperson eller navn, firmanavn, fakturaadresse, adresse vi skal sende boken til, samt organisasjonsnr dersom du bestiller til et firma.
  vipps betaling