Nær 40 ulike foreninger stilte opp lørdag 22. september til tross for utfordrende vindforhold og presenterte sin aktivitet for publikum.

Målsettingen vår med dagen var at idretten og andre organisasjoner som har aktiviteter for barn og unge i Hamar skulle få muligheten til å vise den fram og på den måten kunne rekruttere flere deltakere. Og at foreldre, barn og unge skulle få se bredden av fritidstilbud som finnes.

Vinnere

Representanter fra Kultur og frivillighet tok runden innom de ulike aktivitetene på lørdag, idrettsrådgiver Wenche Enge, produsent Truls Pedersen og rådgiver Marian Skutlaberg, og de er imponert over hvor bra foreninger og idrettslag  presenterte seg selv.

Premie for beste stand gikk til Hamar orienteringsklubb og Vang orienteringslag.

Premie for beste Instagrambilde er tildelt Svei Olium. Vinner av beste deltakerpremie, nominert av hver lag og forening, ble Finn Synstad.

Gratulerer!

Vi er strålende fornøyd med oppslutningen og gjennomføringen fra deltakernes side. Så med dette ønsker vi å takke hver og en av dere for deres bidrag, og så håper vi at vi ses igjen neste år til et enda bedre arrangement.