Henny Moe, Irene Quigstad og Tor Nyberget i Klukstuens venner smiler litt ekstra når de får være med å stelle til lit liv og røre på senteret. Særlig når været klaffer, maten smaker eller musikken fenger. Da er det lett å samle både beboere og noen ganger pårørende. Dessuten kan de å pynte bord med fint service og fagerike buketter, for det er vitkig å skape en hyggelig ramme og fremme trivsel. Kakefatene vet de også å fylle med godsaker og kaffekannene er varme for enhver anledning. 

Bildet under viser en fest i august da Klukstuens venner hadde invitert musikerne i Henriks, Henning Hågensen, Erik Storsveen og Ole Jonny Sandmoen, til å sørge for den musikalske stemningen. Deres repertoar spente fra kjente svenske dansebandslåter, via slowfox til gammeldanslåter på trekkspill. Gjestene på hagefesten lot seg begeistre og sang og nynnet med. Riktig trivelig var det!! Ekte livsglede på et omsorgssenter i Hamar.

Sommerfest på Klukstuen - collage

ARRANGØRER: Henny Moe, Tor Nyberget og leder Irene Quigstad i Klukstuens venner sørger for kos og hygge på Klukstuen hver måned. Nå i august ble det sommerfest i hagen.
FOTO: HAMAR KOMMUNE