Hamar læringssenter forteller at de hadde en flott dag ute i Ankerskogen der både ski, akebrett og spark ble prøvd. Deltakerne kom fra hele 25 ulike land, og for mange var dette helt nye opplevelser på utstyr de ikke var kjent med fra før. Men ingen skal kunne si noe på innsatsen! Her var det mye smil og glede, selv om de gikk litt i bakken og strevde med teknikken. 

Mens vi som liksom er født med ski på beina, tar med pølse til bålet, vanket det her en helt annen meny: Stekte nudler og vårruller fra Asia, samt kaker fra Polen og Tyrkia. Godt å spise ute det også.

Ønsker seg mer brukt utstyr

- Utstyret vi brukte, var det skolen hadde å tilby. Ikke alt var like godt tilpasset alle i forhold til størrelser, men vi gjorde så godt vi kunne, sier Randi Kumar fra Hamar læringssenter. Hun legger til at læringssenteret gjerne ønsker seg brukte ski, særlig større skisko, hvis noen har det liggende. Skolen holder til i Folkets hus på Hamar og kan kontaktes hvis noen rydder i skiutstyret sitt.

Se noen bilder fra aktivitetsdagen her: 

Katherine Silva, Thao Nguyen og Jantana Kumhaeng.
Blide deltakere (Fra venstre): Katherine Silva, Thao Nguyen og Jantana Kumhaeng. De to siste sto for maten. Foto Hashim Waris.

Stafettløperne (Fra venstre):   Martyna Karaban, Kardina Majer, Majdelin Majdal, Nur Aroby, Bana Mirach, Hayat Saddok, John Belizaire. Foto (Hashim Waris)
Stafettløperne (Fra venstre): Martyna Karaban, Kardina Majer, Majdelin Majdal, Nur Aroby, Bana Mirach, Hayat Saddok, John Belizaire. Foto Hashim Waris. 

Maten smaker ekstra godt på tur. George Alfazzaa, som er skolens deltakerrådsleder, nyter den asiatiske maten. Foto: Randi Kumar.

Maten smaker ekstra godt på tur. George Alfazzaa, som er skolens deltakerrådsleder, nyter den asiatiske maten. Foto: Randi Kumar.