Julekransverksted i sentrum var populært
 
Det kan være vanskelig å holde oversikt over alle arrangementer fra slutten av november og fram til jul; konserter, teater, julemarkeder, juleverksteder - mylderet som gjør førjulstida ekstra hyggelig i Hamar. "Jul i hjertet" samler programmet på ett sted for å synliggjøre helheten og mangfoldet. 

Selvfølgelig kaller vi det Jul i hjertet, vi har jo en visjon som lyder Hamar - Innlandets urbane hjerte!


Oppfordring til alle arrangører: legg @Jul i hjertet som arrangør på Facebook og meld inn arrangementer i Jul i hjertets webkalender med dette skjemaet.

Webkalenderen med alle innmeldte arrangementer finner du i denne lenken: Jul i hjertet.

Julemarked i sentrum

Det hele starter torsdag 28. november kl 17. Da tennes julegatene i sentrum, samtidig med offisiell åpning av julemarkedet. Det finner sted i Triangelen, midt i gågata, og holder åpent fire dager på rad. 

Der blir det både servering, handelsboder og verksteder for barn og voksne. Lokalmat står i fokus, med flatbrød, stomp og smultringer, rakfisk, spekemat og mye deilig tilbehør. Og julegodt, selvfølgelig; brente mandler, sjokolade, fløtekarameller og mye annet. Av aktiviteter blir det julekransverksted, dreiebenker og ei smie.

Spektakulær overraskelse 

Julegrantenningen på Stortorget arrangeres 29. november kl 17. OBS, dette er fredag ettermiddag! 

Du ønsker garantert ikke gå glipp av julegrantenningen i år. På programmet står en overraskelse du helt sikkert ikke har sett før og som vil  begeistre både barn og voksne!

Stortorget blir alltid fullt av folk under julegrantenningen

Adventsstund ved Mjøsholmen

Et annet nytt innslag i årets program blir Adventsstund ved Mjøsholmen, øya som ligger utenfor Koigen. Hver søndag i advent blir det et kort, men stemningsfullt program som startet kl 17.

Trivelig julehandel

Aktivitetene i sentrum er samlet slik at de forsterker hverandre og skaper trivelig atmosfære for julehandel, café-besøk og andre besøk i sentrum. Østre Torg blir julepyntet og får utendørs servering, og hver helg i desember blir det musikalske innslag rundt omkring i sentrum. For å kunne ta en nyttig, kreativ pause i julehandelen blir det også i år gratis pakkeverksted hvor du finner gavepapir, bånd og tilbehør i mange ulike farger og stiler.

Vi håper det ligger godt til rette for ei trivelig førjulstid i Hamar!
 

Jul i hjertet