Har du tenkt på at disse helt spesielle dagene vi er inne i nå vil sette tydelige avtrykk i historien, og vil bli sett tilbake på og fortalt om langt inn i fremtiden? Livene våre og samfunnet ble endret omtrent over natten, og nesten alt er plutselig annerledes. Alle blir påvirket at dette på en eller annen måte, og alle har sin unike historie å fortelle.
Hamar historielag har lyst til å formidle alle disse historiene, både i tekst, som dikt, tegninger, bilder og andre kreative former:

 

Invitasjon til å skrive din historie

Du kan være med på å skrive Hamars samtidshistorie! Du kan skrive om tankene, livet og drømmene du har nå når koronaviruset (Covid-19) endrer livene våre. Har du noe du har opplevd i disse dager kan det være et godt utgangspunkt for din historie. Dagliglivet har endret seg mye for oss alle. Hamar Historielag ønsker å få fram et mangfold av fortellinger og enkelthistorier. 

 Har du en tegning eller et bilde som forteller din historie, tar vi gjerne i mot det også. Formen på bidraget kan være såmangt – en novelle, en prosatekst, et dikt – kanskje til og med en tegneserie? Her er det rom for kreativitet og nyskaping. 

Vi ønsker at alle som sender inn skriver navn, adresse og telefonnummer. For barn og unge ønsker vi også at alder oppgis. Ønsker du at ditt fulle navn ikke skal bli publisert vil vi selvfølgelig respektere det, men  det må likevel oppgis til Historielaget. Ditt bidrag bør ikke overstige 2500 tegn i Word. Vi foretrekker at det leveres i Word-format. 

Innsendte bidrag vil i første omgang bli publisert på nettet.  Senere vil en vurdere om enkelte bidrag kan brukes i en annen sammenheng, for eksempel utgis i bokform. 

Send ditt bidrag til : 2300historielaget@gmail.com      

Postadresse: Olav Trygvasons gate 43, 2319 Hamar 

 

Fortell din historie