Stolpejakt er lett og passer alle!Stolpejakten er et trimtilbud som nå finnes mange steder i landet. Hamar (og Vang) er ett av stedene der stolpejakt har blitt veldig populært, og denne sommeren er det muligheter for nye turer i nærområdet. Stolpene står ute fra 1. mai til og med 15. oktober. Tilbudet er gratis.

Dette gjelder for sesongen 2020:

  • HOLD AVSTAND – både på turene og på postene.
  • Rast gjerne mellom postene.
  • Hold deg oppdatert på helsemyndighetenes råd enten du er frisk, syk eller i karantene.
  • Denne sesongen har vi ikke stifteklemmer (av smittehensyn) så ta med egen blyant/penn og noter koden, eller bruk digital løsning. 

Hent kart

HHT har tilbud om turer i fire kommuner. Foto HHTKartbrosjyren kan hentes i Hamar rådhus servicekontoret, HHT-butikken på Østre torg, Ankerskogen svømmehall, på Turistkontoret i Hamar og i sportsbutikker. Hamar kommune sender også ut i posten på forespørsel. Ring 62 56 30 00 hvis dette ønskes.

Du kan også finne det digitalt her og skrive ut selv.

Der kartbrosjyren ligger tilgjengelig, er det også turtilbud å få for Løten, Ringsaker og Stange kommune. Absolutt et tips å ta med seg dette og!

Slik gjør du

Når du har funnet riktig sted, finner du en trestolpe med nummer, QR-kode og bokstavkode. Registrering av stolpene kan skje digitalt ved hjelp av appen «Stolpejakten», på nettsiden eller ved å notere bokstavkoden i registreringsfeltet i kanten av kartbrosjyren.

Hver av de 50 stolpene er gradert etter tilgjengelighet og har derfor forskjellig farge øverst: Grønn (svært lett tilgjengelig), blå (lett tilgjengelig), rød (middels tilgjengelig) eller svart (vanskelig tilgjengelig).

Premier 

Alle som sender inn kartbrosjyren innen 22.10.20 eller bruker digital stolperegistrering, er med i trekningen av flere gavekort/dagskort/klippekort på følgende steder: Ankerskogen svømmehall, Hamar kulturhus, Klatreparken Domkirkeodden, Rush Trampolinepark, Hamar alpinsenter Lierberget, Seaside Cabelpark og Sport 1. Vinnere vil bli kontaktet og invitert til en uformell premieutdeling etter sesongen. 

Det er deltakerpremie til barn og unge til og med 16 år, som har tatt minimum 30 stolper. Premien er et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall.

Premiene kan hentes på servicekontoret i Hamar mellom 10. august og 1. november 2020 og blir ikke sendt i posten.  Premien må brukes innen utgangen av året. 

Disse står bak

Stolpejakten er et samarbeidsprosjekt mellom Hamar orienteringsklubb, Vang orienteringslag, Frisklivssentralen Hamar, Hamar kommune og Hamar og Hedemarken Turistforening.

Se nettsak på siden til Hamar og Hedmarken Turistforening. I denne saken er det også lenker til turposter i nabokommunene våre. 

Kontaktpersoner er:

  • HAMAR O-KLUBB Terje Malm, mobil 905 22 930
  • VANG O-LAG Magne Smeland, mobil 913 79 024
  • HHT-BUTIKKEN telefon 62 52 28 48 e-post hht@dnt.no

Kartene er hentet fra kartbasene til Hamar o-klubb og Vang o-lag.