stolpejaktStolpejakten er en del av konseptet Turposter på Hedmarken, et samarbeidsprosjekt mellom Hamar, Ringsaker, Stange og Løten.

Alle barn og unge til og med 16 år som har tatt minst 30 av de 50 stolpene i Hamar, blir premiert med en dagsbillett i Ankerskogen svømmehall. 

 

Her henter du premien

Premien kan hentes fra 10. august til 1.november hos servicekontoret i Hamar rådhus hverdager mellom kl 9:00 og 14:00.  Ta med deg klippekortet eller vis postklippene dine i appen når du henter billetten.

 

Stolpejakten er ikke over

Det er fortsatt to måneder igjen av stolpejaktsesongen, så det er mange muligheter igjen til fine stolpejaktturer ut over høsten. Stolpene står ute til 15. oktober. Husk å sende inn kartbrosjyren innen 22. oktober hvis du ikke registrerer postene digitalt. Alle som sender eller leverer inn kartbrosjyren eller registerer stolpene digitalt er med i trekningen av uttrekkspremier. Det er altså bare å jakte videre, og husk: 

  • Hols avstand – både på turene og på postene.
  • Rast gjerne mellom postene.
  • Hold deg oppdatert på helsemyndighetenes råd enten du er frisk, syk eller i karantene.
  • Denne sesongen har vi ikke stifteklemmer (av smittehensyn) så ta med egen blyant/penn og noter koden, eller bruk digital løsning. 

Les mer om stolpejakten her

 

 

Fortsatt god tur!