Ansatte ved Ridabu legesenter: Liv Monsbakken, Ragnhild Dybvig, Anne Nilsen, Kristoffer Langberg Liesn, Mary Solberg Lindstad, marie Wålen og Karoline Walberg-Olstad. Foto Trude Ånnevik, HARidabu legesenteret i Åker allé 4 har eksistert i 60 år. Men fra 26. oktober blir de å finne i nye lokaler ved CC-Mart'n i Hamar.

- Vi har trivdes godt på Ridabu. Men vi trengte bedre plass og oppdaterte lokaler, sier spesialist i allmennmedisin, Ragnhild Dybvig.

Samlokalisering
Siden det ikke var videre utviklingsmuligheter på Ridabu, passet det godt at lokalene til Utstillingsplassen var ledige og at disse kunne dekke legesenterets behov. 

- Vi skal dele venteværelse og noen andre fasiliteter med Altiusklinikken. Vi tenker at samlokaliseringen vil gi muligheter til faglig utvikling og tilbud som kommer pasienten til gode, sier Dybvig.

Hele staben av helsesekretærer og leger er med
Samltlige leger og helsesekretærer blir med på flyttelasset til det som nå blir hetende Disen Legesenter. De ansatte er Mary Lindstad, Anne Nilsen og Marie Wålen som pasientene fortsatt vil møte i førstelinjen og fire leger. Legene er spesialist i allmennmedisin, Liv Monsbakken, som startet i september, lege Karoline Walberg-Olstad, lege Kristoffer Langberg Lien og spesialist i allmennmedisin Ragnhild Dybvig.

- Vi skal gjøre så godt vi kan, om ikke alt er helt på skinner fra første øyeblikk, sier Ragnhild Dybvig. Hun og kollegene ønsker alle sine pasienter velkommen til Disen legesenter.

Kontaktinformasjon: 

  • Telefon: 62 52 01 00
  • Øyeblikkelig hjelp: 62 52 01 19
  • Adresse: Vangsvegen 121, Hamar

Lenke til oversikten over alle legekontor i Hamar