I løpet av koronaperioden har dere innbyggere allerede deltatt i to større, kreative prosjekter for fellesskapet. Det ble lagt et gedigent, fargerikt og flott puslespill på Stortorget 17. mai, og før jul fikk vi til å lage en miniatyrkopi av domkirkeruinene med store pepperkaker.
 

Dette ble bare mulig fordi mange bidro. Vi gjorde dette sammen, men likevel hver for oss. Og du verden som resultatene gledet!
 

NÅ SPØR VI?
Vil DU være med i en nytt prosjekt for fellesskapet?

Hamar kommune ønsker å lage et stort fysisk mosaikkbilde (4 meter x 2 meter) bestående av flere småbilder. Dette store bildet vil bli stilt ut utendørs et sted i byen, til glede og undring for alle.

I dette store bildet skal vi bruke hele 4000 småbilder, som alle vil bli redigert ned til en kvadratisk form, og fargejustert slik at de passer inn i «det store bildet». Uten å røpe konseptet helt, kan vi avsløre at motivet skal lages ut fra stikkordene Hamar, korona og håp.Bildene vil også presenteres på web og i digitale flater. Og nå spør vi om DU har ett eller flere bilder å bidra med? Hvis ja....

Gå til siden for opplasting av bilder og få flere detaljer om bildene - NB! innlogging med elektronisk-ID
 

Du kan se allerede godkjente bilder her

BILDEMOSAIKK: Vil du være med å lage en flott bildemosaikk fra Hamar, må du laste opp bilder på kommunens nettside før 1. mars. COLLAGE: HAMAR KOMMUNE/ADOBE STOCK/HAMAR MEDIA