Helse- og omsorgssjef Vigdis Galaaen og ordfører Einar Busterud fikk vaksine i dag.Det er fortsatt innbyggere som er 65 år og eldre som vaksineres, samt personer mellom 18 og 65 med høy risiko for alvorlig forløp av Covid-19. Både Einar Busterud og Vigdis Galaaen er i gruppa med personer over 65 år, og de takket ja til vaksinen da de fikk tilbudet. 

Hvis du som leser dette, er eldre enn 65 år og ennå ikke har fått et tilbud, kan du fortsatt stille deg i vaksinekø. Vi sender fortløpende ut timer til de som står i køen. 

Her finner du informasjon om vaksinekøen og timebestilling.

Hamar kommune har nå satt 9782 doser av koronavaksinen, og 2495 personer i Hamar er fullvaksinert.

Neste gruppe som vaksineres

Neste gruppe som får tilbud om vaksine, er innbyggere med underliggende sykdommer/tilstander. For å finne frem til de som er i risikogruppene, samarbeider vi med fastlegene. Fastlegen melder inn til kommunen sine pasienter som er prioritert for vaksine, og disse blir kontaktet direkte av oss. Dette gjelder også innbyggere som har fastlege i en annen kommune. Vi mottar ingen helseopplysninger.

Mange har allerede fått brev fra oss, og vi sender fortløpende brev til de som meldes inn av fastlegene. Vi sender ut tilbud til de første i denne gruppen i løpet av denne uken. Her er gruppene delt inn etter alder, slik at de eldste får tilbud først. 

TIl deg som er vaksinert med AstraZeneca

Alle som har fått dose 1 av AstraZeneca vaksinen får tilbud om en annen vaksine som 2. dose etter 12 uker. De det gjelder får egen informasjon og ny time. Her kan du lese mer

Hjelp oss å nå ut til alle våre innbyggere

Alle innbyggere over 65 år har mottatt et brev med informasjon om vaksineringen, enten i elektronisk postkasse eller som brev i postkassa. Vi har nå sendt ut SMS med tilbud om time til alle over 65 år som har registrert seg i vaskinekø.

Allikevel kan det fortsatt være noen vi ikke har nådd frem til. Kjenner du noen, et familiemedlem, nabo eller venn over 65 år, som enda ikke har fått tilbud om vaksine, håper vi at du kan dele denne informasjonen med dem. 

Kontakt gjerne vaksinetelefonen på tlf 62 56 32 for å få hjelp til å bestille time.

Oppdater kontaktinformasjonen din

Kommunen bruker i første omgang mobilnummeret du har lagt inn kontakt- og reservasjonsregisteret for å kontakte deg når du får tilbud om vaksinetime.

Sjekk derfor at du er oppført med riktig mobilnummer slik at vi får tak i deg. 

Her finner du kontakt- og reservasjonsregisteret.

Her finner du mer informasjon om koronavaksineringen i Hamar. 

 

Vikingskipet