Med mobil-appen Stolpejakten er det lett å registrere de ulike postene man tar.Stolpejakten er et trimtilbud som nå finnes mange steder i landet. Hamar (og Vang) er ett av stedene der stolpejakt har blitt veldig populært, og denne sommeren er det muligheter for nye turer i nærområdet. Du kan gå eller sykle.

Stolpene står ute fra 1. mai til og med 17. oktober. 
Tilbudet er gratis.

  Hent kart

  Kartbrosjyren kan hentes i Hamar rådhus servicekontoret, HHT-butikken i Strandgata 45 og i sportsbutikker. 

  Du kan også finne digitalt kart for Stolpejakten i Hamar her på nettsiden og skrive ut selv: 

  Turer i nabokommunene

  Er du også klar for topper og steder med utsikt eller skog, finnes det fine tilbud i Løten, Ringsaker og Stange 

  Der kartbrosjyren ligger tilgjengeligi Hamar, finner du også kart over postene i Løten, Ringsaker og Stange kommune. Absolutt et tips å ta med seg dette og!


  Slik gjør du

  Når du har funnet riktig sted, finner du en trestolpe med nummer, QR-kode og bokstavkode. Registrering av stolpene kan skje digitalt ved hjelp av appen «Stolpejakten», på nettsiden eller ved å notere bokstavkoden i registreringsfeltet i kanten av kartbrosjyren.

  Hver av de 50 stolpene er gradert etter tilgjengelighet og har derfor forskjellig farge øverst: Grønn (svært lett tilgjengelig), blå (lett tilgjengelig), rød (middels tilgjengelig) eller svart (vanskelig tilgjengelig).


  Premier 

  Barn og unge t.o.m. 16 år, som har tatt minimum 30 stolper i Hamar eller 6 poster i nabokommunene. får et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall som deltakerpremie.I tillegg er det forskjellige uttrekkspremier i hver kommune - se mer info om dette på selve trykksaken.

  • Deltakerpremie kan hentes i servicekontorene i kommunene fra 9. august og innen utgangen av 2021. Levér turkortet med koder eller vis fram registreringen i appen for å hente ut billetten. Denne må brukes før utgangen av mai 2022.
  • Premiene blir ikke sendt i posten.

  Samarbeid

  Se nettsak på siden til Hamar og Hedmarken Turistforening for å lese hvem som er med på å gjøre dette flotte trimtilbudet mulig.


  Gi et frivillig bidrag!

  Gleder du deg over Stolpejakten?  – støtt gjerne Foreningen Stolpejakten nasjonalt med et frivillig bidrag på kroner 100,-. Bruk Vipps 689345.

  Stolpejakten er en allmennyttig forening, stiftet i 2014. Tilbudet med stolpejakt har vært mulig grunnet generøs sponsing fra blant annet fra Sparebankstiftelsen DnB. For å opprettholde og videreutvikle tilbudet, trenger vi flere finansieringskilder, både offentlige og private. Vi håper flest mulig stolpejegere støtter oss med et lite beløp for å sikre driften av Stolpejakten i åra fremover.
   

  Husk koronaregler også på tur!

  • HOLD AVSTAND – både på turene og på postene.
  • Rast gjerne mellom postene.
  • Hold deg oppdatert på helsemyndighetenes råd enten du er frisk, syk eller i karantene.
  • Bruk gjerne digital løsning for registrering. 

  Samarbeidspartnere i stolpejakten- foto HA Trude Ånnevik/HHT