En guide på øret via mobilen, gir nye opplevelser!- Å besøke et sted uten å høre historiene derfra er bare en halv reise, sies det. I så fall kan turen til Hamar bli mer enn komplett.

Ved å laste ned appen izitravel.no (søkes opp i Google Play eller App-store), dukker det opp flere podturer å velge mellom. Alt fra digitale møter med kjente personer som Kirsten Falgstad og Knut Faldbakken til en tur i den levende skogen Klukhagan eller opplevelser langs Mjøsstranda.    

Hamar by har til sammen 10 ulike, digitale sentrumsnære turer.

Hver av turene er på mellom 30 og 50 minutter, og interessen har virkelig skutt fart under pandemien. Har man først fått øynene opp for muligheten, er det lett å velge seg flere turer.  
 

Her viser også QR-koder vei!

Her i Hamar har vi også mer digitalt å by på. Infoskilt med QR-koder har nå kommet opp på ti strategiske steder i byen. 

Infoskiltene inneholder QR-koder til fire ulike kategorier, som hver og en inneholder en mengde tilbud innenfor aktiviteter, opplevelser, restauranter, museer med mer.

Uansett om man er turist eller innbygger, er det bare å skanne inn QR-koden på skiltet med mobilen og sjekke ut det man er interessert i.

Infoskiltene står på Stortorget, i Strandgateparken, på Østre Torg, ved Skibladnerbrygga, i Triangelparken, i Jernbaneparken, ved Stangebrua, utenfor CC Hamar, på Koigen og ved Jernbanemuseet.

- Hamar har MYE å by på!

NYE INFOSKILT: Med nye infoskilt på plass blir det lettere å orientere seg i alle tilbud i Hamar. FOTO: HAMAR KOMMUNE