VELKOMMEN TIL OPPFRISKNINGSVAKSINE: Erlend Skåret, prosjektleder for koronavaksinering i Hamar kommune, ønsker velkommen til å få en oppfriskningsdose av koronavaksinen.  FOTO: HAMAR KOMMUNEMålet med oppfriskningsdoser er å øke beskyttelsen mot alvorlig koronasykdom, gi forlenget beskyttelse og bedre beskyttelse mot nye varianter av viruset.

Kun oppfriskningsdoser på Maxi, andre timer i rådhuset

Vaksinesenteret på Maxi ligger i 2. etasje på Maxi storsenter, nær butikken Normal. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor kjøpesenteret, heis er tilgjengelig, og det er skiltet, slik at alle finner fram til vaksinelokalet fra begge innganger.

Innbyggerne kan hjelpe oss ved å møte så presis som mulig til vaksinetimen sin, og ikke komme for tidlig. På den måten blir det venteplasser nok til alle, og det blir en god flyt inne i vaksinelokalet.

Husk: Bare du som har fått time, skal oppsøke vaksinesenteret. Det er ikke mulig å møte opp her for å bestille time. Vaksinetime fås kun få ved å benytte den lenken som er sendt via sms eller ved å ringe vaksinetelefonen, 62 56 32 00. 

Alle som har fått time til dose 1 eller 2, skal møte i Hamar rådhus. Er du usikker på hvor du skal møte opp, sjekk bekreftelsen du fikk på SMS da du bestilte timen. Den forteller hvor du skal gå.

Oppfriskningsvaksinering vil foregå puljevis

Alle innbyggere som er 65 år og eldre vil etter hvert få tilbud om en oppfriskningsdose av koronavaksinen. Siden det skal ha gått minimum 6 måneder mellom andre dose av koronavaksinen og oppfriskningsdosen, må informasjon og tilbud om time sendes ut puljevis.

Informasjon og en SMS med lenke til timebestillingen sendes ut etter hvert som man står i tur til å bestille time. Skulle man da ikke ha mulighet til å bestille time digitalt, kan man ringe vaksinetelefonen 62 56 32 00. Telefonen er åpen mellom 9.00 og 15.00. Digital timebestilling kan gjøres når som helst på døgnet.

Nok ledige timer til alle 

Erlend Skåret, prosjektleder for koronavaksinering i Hamar kommune, ber innbyggerne være tålmodige og vente på sin tur. Det er nok vaksinedoser og ledige timer til alle som mottar brev fra kommunen, slik at alle som ønsker oppfriskningsdosen vil få time i løpet av kort tid.