Besøksadresse:
Furnesvegen 115, 2318 HAMAR

Telefon: 62 56  35 75
Epost: borstad-uskole@hamar.kommune.no

Velkommen til Børstad!

Børstad ungdomsskole er en av tre supre ungdomsskoler i kommunen og ligger i den østlige delen av byen med gangavstand til sentrum og flott natur rundt oss. Vi opplever et økende elevtall og starter skoleåret 2017/18 med over 320 elever som jobber hardt og målrettet sammen med 50 ansatte for å skape et godt og meningsfullt læringsfellesskap.

Det er viktig for oss å være et trygt og godt sted for elevene. Hvert skoleår starter med bli-kjent aktiviteter på 8. trinn , 9. trinn reiser på padletur med en overnatting i telt ved Nybusjøen mens 10. trinn fortsetter en lang tradisjon med en ukes tur med Hvite Busser til Polen i løpet av høsten.

Skolen har hovedansvaret for opplæring av elever med annet morsmål enn norsk på ungdomstrinnet i Hamar. I denne sammenhengen er vi tilknyttet Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO).

Vi er heldige som har den nye Hamar Idrettspark og Børstad kunstgressbane som nærmeste naboer. Dette sammen med en ny og innholdsrik skolegård borger det for masse aktivitet utendørs.

Følg oss gjerne på Facebook der vi legger ut store og små gode øyeblikk fra skolelivet.

Børstad ungdomsskole - foto Skyphoto