Barn foran Skramstad barnehageLageråvegen 117, 2324 VANG H
Telefon 62 56 33 58
Revehiet: 625 63359/ 948 21 399
Elgtråkket: 948 21 217
Styrer: Stine Nordvi  

Årsplan


Skramstad barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i Vang, med skog- og jordbruksarealer rundt oss.

Barnehagen holder hus i en gammel skolebygning fra 1923, og den ble ombygd til barnehage i 1989. Her er det stor takhøyde, spennende kriker og kroker, og mye sjel og historie i veggene.

 

Lek i skogenBarnehagen har et stort og spennende uteområde

Vi ligger 12 km fra Hamar sentrum og tilhører Lunden skolekrets. Vi er en 2 avdelings barnehage, med en godkjent utvidet barnegruppe, 36 barn i alderen 1-6 år. Avdelingene heter Revehiet, Elgtråkket og Bamse Brakar.

  • Vår åpningstid: fra kl. 06.45 –kl. 16.45.
  • Visjon for Hamarbarnehagene;  Trygg – lekende – lærende
  • Vår visjon: ”Skramstad barnehage – lek  - læring – gylne øyeblikk”.

Lek med robot
Sosial kompetanse

Barnehagen arbeider som alle de andre barnehagene i Hamar kommune med å styrke barnas sosiale kompetanse. Barnehagen arbeider spesielt med at barna skal ha et godt selvbilde og vektlegger et aktivt samspill mellom barn og voksne.

Denne kontakten skal være preget av anerkjennelse, varme, nærhet og glede. Hos oss får barna være sammen med positive og engasjerende voksne, som trives og er stolte av jobben sin. 


Vårt satsningsområde er: Uteliv og aktiviteter i nærområdet.

Fine skimuligheterNaturområdet brukes flittig gjennom hele året til fysisk aktivitet og naturopplevelser knyttet til ulike temaer. Barnehagen ser på nærmiljøet og uteområdet som sin fremste læringsarena.

100-meter skogen vår ligger tett ved barnehagen, og er utfordrende og spennende for de aller minste. For de eldste gå turen ofte til Gapahuk-skogen, som ligger ca en km fra barnehagen.

På vinteren går vi på ski og aker i bakkene rundt barnehagen. Vi har egen grønnsakhage, plomme- og epletrær og mange bærbusker. 

Skramstad barnehage er sertifisert som miljøfyrtårn.