Hamar kommunes møbellager gir både arbeidsplasser og sørger for gjenbruk på beste måte.

Ingwill OustadLeder: Maj Wenneberg, Nav Hamar, jobbsentral
Kontaktinfo for levering/henting av hele og rene møbler og hvitevarer:

 • Mobilnummer:
  934 10 990 eller
  928 77 840 
  Alle  mandag - torsdag i åpningstida
 • Epost:
  negar.bajoghli@nav.no eller
  lise.andreassen@nav.no
 • Adresse: Uelandsgate 17, 2315 Hamar
 • Telefontid: mandag til torsdag fra kl 09.00 – 14.00

Hvem og hva kan leveres?
Brukbare møbler som du og jeg ikke trenger lenger, kan leveres til kommunes møbellager. Avtal henting eller tid for å levere selv. Både private og firmaer kan levere. Det er ikke snakk om kjøp og salg, kun å gi bort.

Hvor?
Jobbsentralens møbellager ligger i Uelandsgate 17 på Hamar. Møbellageret har telefontid fra kl 09.00 – 14.00 mandager til torsdager. Henting eller levering av møbler skjer etter avtale med møbellageret.

Til hvem? 
Møblene kan ikke kjøpes som fra en ordinær bruktbutikk. Her er det Nav, eller andre enheter i kommunen som "bestiller" møbler fra møbellageret, og møblene kjøres da ut til de som skal ha dem.

Hvem jobber der? 
Arbeidsstaben ved møbellageret vil bestå av mellom seks og åtte personer fra Nav-systemet, som ledes av en ansatt ved Nav Hamar, Jobbsentral.

Vinn-vinn
Arbeidet med henting og utkjøring, samt små reparasjoner av møbler, skaper arbeidsplasser. Gjenbruk av møbler gir lavere utgifter og er samfunnsmessig fornuftig. Kort sagt, vinn-vinn for både private og kommunen.

- Alle vil tjene på dette møbellageret, sa ordfører Einar Busterud under åpningen i februar 2017. - Folk får kvitte seg med møbler på en god måte og samtidig hjelpe andre. Flyktninger og andre som trenger det, får innredet hjemmene sine, og det skapes nyttige arbeidsplasser for mottakere av sosialhjelp. Dette er bra på alle måter!

Ansatte ved møbellageret. Pent brukte møbler kommer til nytte.