Ansatte ved FrisklivssentralenFrisklivssentralen har tilbud fra unge til eldre. Under Friskliv Senior har vi samlet alle våre tilbud som er spesielt for deg som er i slutten av arbeidslivet eller allerede pensjonist. En del av vårt ordinære tilbud vil passe voksne i alle aldre, så ta kontakt med oss for å finne ut hva som passer for deg.

Helsesamtale og Frisklivsresept
Dette er en strukturert oppfølging for deg som trenger å endre levevaner. Du kan enten blir henvist av lege eller annet helsepersonell eller du kan selv ta kontakt med oss.

Livsstilsrelaterte kurs: Vi tilbyr jevnlig livsstilsrelaterte kurs som omhandler blant annet matvaner og tobakksavvenning.

Kurs for å mestre egen hverdag: Vi tilbyr jevnlig kurs som Hverdagsglede, Sov godt, Mindfulness.

Treningsgrupper
Frisklivssentralen arrangerer egne treningsgrupper som kan passe for både unge og eldre voksne, og vi har oversikt over ulike treningstilbud i kommunen som passer for deg. 

For tiden har vi følgende åpne treninger som er kun for eldre. Felles for disse trimgruppene er at det er enkle øvelser sittende på stol samt noe stående øvelser. Fokus på styrke og balanse som er god fallforebygging:

  • Mandager, tirsdager og onsdager kl 12.30 på Finsalsenteret.
  • Torsdager kl 10.30 i Storhamar kirke. Kaffe og sosialt samvær etter trimmen.

Det  planlegges igjen å starte opp gruppe på Velferden i november 2020. 

Tilbudet er gratis.