Morten Frodahl og Marte Berntsen - Friskliv ungFriskliv Ung er vårt tilbud til ungdom. Frisklivssentralen har siden 2013 hatt et aktivitetstilbud til ungdom. I tillegg til ukentlige aktiviteter har vi også aktivitetstilbud i sommer, høst og vinterferie samt matlagingskurs for ungdom. Alle våre tilbud til ungdom er gratis.

Aktivitetslederne våre på Friskliv Ung er Morten Frodahl og Marte Berntsen.

Friskliv ung – Resept
Frisklivssentralen kan gi veiledning og oppfølging til ungdom og deres familier innenfor temaer som hverdagsrutiner, kosthold og aktivitetsvaner. I tillegg har vi god oversikt over hvilke aktivitetstilbud tilbud som finnes i området. Frisklivssentralen samarbeider blant annet med skole og skolehelsetjenesten. 

Aktivitetstilbud
For tiden har vi følgende aktivitetstilbud for ungdom. Alle våre tilbud drives av voksne, erfarne aktivitetsledere. Under aktivitetene fokuserer vi på det sosiale, at det skal være gøy og at man skal oppleve det å mestre under trygge rammer.

DNT- Ung – Friluftsgruppe
Tirsdager kl 18-20. Passer for ungdom i alderen 13-26 år. Aktivitetene varierer fra gang til gang. Det kreves ingen spesielle ferdigheter for å delta. Du får god veiledning fra våre voksne turledere. For oppdatert program se https://www.hht.no/dnt-ung-hht/ eller ta kontakt med Knut Einar i DNT på tlf tlf 977 80 304.

Matlagingskurs
Vi arrangerer jevnlig matlagingskurs for ungdom. Her fokuserer vi på enkel, sunn og god hverdagsmat basert på Helsedirektoratets anbefalinger om kosthold.

Ta kontakt for mer informasjon.

FerietilbudGod lunsj i skinnende sol på vårt ferietilbud for ungdom sommer 2016.
Vi arrangerer aktivitetsuker hver sommer, høst og vinterferie. Tilbudet er gratis og gis til ungdomsskoleelever i Hamar kommune. Aktivitetene foregår både ute og innendørs og kan være aktiviteter som bading i Ankerskogen, kajakkpadling, aking, hesteridning og tur til klatreparken Vi har voksne og erfarne aktivitetsledere på disse tilbudene. Programmene legges ut på kommunens nettsider i forkant av hver aktivitetsuke eller du kan ta kontakt med oss for mer informasjon.