Salat - god mat kan læres på kurs.KURS                          Ta kontakt for mer info og påmelding. 

Snus- og røykesluttkurs. 6 kurskvelder. Oppstart 17.oktober 2019.

Bra-mat-kurs 
Inspirasjonskurs for å endre levevaner, 5 kursdager. Oppstart vår 2020.

Praktisk matkurs ved livsstilssykdom
Matkurs for deg som har eller står i faresonen for å utvikle diabetes type 2, hjerte-karsykdom eller overvekt. Kurset kombinerer teori med praktisk matlaging. 4 kurskvelder. Oppstart 2.oktober 2019.

Tankevirus                                                                                                                                                          Kurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine. Kurset presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. 3 kurssamlinger fra 26.august 2019.

Hverdagsglede                                                                                                                                                  Kurset handler om hva som skaper gode hverdagsopplevelser. Kurset tar for seg fem viktige grep for økt hverdagsglede: Være oppmerksom, Være aktiv, Fortsette å lære, Knytte bånd og Gi. Kurset er for voksne, som trenger et løft i hverdagen, og skal gi verktøy som kan bidra til endring og økt livskvalitet. 6 kurssamlinger på dagtid. Oppstart 24.september 2019.

«Ta styring»
Et mestringskurs for deg mellom 25 og 45 år med helseplager som ønsker å ta aktivt grep og er motivert for å jobbe for en endring. 6 kursdager. Oppstart november 2019.

«Mestringskurs med fysisk aktivitet for kreftrammede»
Kurs for deg som vil komme i bedre form under/etter kreftsykdom/behandling. Kontakt kreftkoordinator eller Frisklivssentralen for info og påmelding. Kurs med trening, fagtema og sosialt starter 11.september 2019.

Friskliv gravid
Kurset inneholder blant annet yogaøvelser, holdning-, styrke- og bekkenbunnstrening, pusteøvelser, avspenning og mental forberedelse. Oppstart 20.august 2019.

Kom-i-gang-kurs med trening og temasamtaler
Arrangeres på kveldstid. Oppstart 27.mars 2019.

Mindfulness-kurs
5 kursdager, starter opp november 2019.

«Bli en glad 60+»
Hvordan ta i bruk egne erfaringer og ressurser for å få en god pensjonisttilværelse. 4 kurskvelder.

«Å leve godt som senior»
- helsekurs 70+  
Aktuelle helserelaterte temaer for eldre. 8 kursdager. Høst 2019.