KURS                         

Ta kontakt for mer info og påmelding. Salat - god mat kan læres på kurs.

Praktisk bra-mat-kurs                                                                                                           Kurs med fokus på å motivere, hjelpe og støtte arbeidet med positive forandringer i   kostholdet under mottoet « små skritt – store forbedringer ». Kurset kombinerer teori med praktisk matlaging og arrangeres sammen med Frisklivssentralen i Stange. 5kurskvelder på skolekjøkken. Usikkert om kurset vil arrangeres høst 2020.

Tankevirus                                                                                                                                                                   Kurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine. Kurset presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. 3 kurssamlinger fra 31.august 2020. Invitasjon

Hverdagsglede                                                                                                                                                         Kurset handler om hva som skaper gode hverdagsopplevelser. Kurset tar for seg fem viktige grep for økt hverdagsglede: Være oppmerksom, Være aktiv, Fortsette å lære, Knytte bånd og Gi. Kurset er for voksne, som trenger et løft i hverdagen, og skal gi verktøy som kan bidra til endring og økt livskvalitet. 6 kurssamlinger på dagtid. Kurset planlegges høst 2020.

Sov godt                                                                                                                                                               Søvnkurs for deg som jevnlig sliter med søvnen slik at det påvirker hverdagen din, ogsom ønsker å gjøre noe med det. Kombinasjon av teori, hjemmeoppgaver, erfaringsutveksling og øvelser for pust og avspenning. 4 kursdager fra 1.september 2020. Invitasjon høst 2020

Snus- og røykesluttkurs.                                                                                                                                                                  6 kursdager. Oppstart høst 2020 ved nok påmeldinger. 

«Ta styring»
Et mestringskurs for deg mellom 25 og 50 år med helseplager som ønsker å ta aktivt grep og er motivert for å jobbe for en endring. 6 kursdager, forventet oppstart november 2020.

«Mestringskurs med fysisk aktivitet for kreftrammede»
Kurs for deg som vil komme i bedre form under/etter kreftsykdom/behandling. Kontakt kreftkoordinator eller Frisklivssentralen for info og påmelding. Kurs med trening, fagtemaer og sosialt, arrangeres i samarbeid med Stange kommune og starter onsdager i september 2020.

Friskliv gravid
Kurset inneholder blant annet yogaøvelser, holdning-, styrke- og bekkenbunnstrening, pusteøvelser, avspenning og mental forberedelse. Oppstart 26.august 2020. Invitasjon

Kom-i-gang-kurs med trening og temasamtaler
Arrangeres på kveldstid. Oppstart vår 2020.

Sprek ungdom                                                                                                                                                             Kurs for deg i alderen 16-25 år som ønsker veiledning i å komme i gang med trening og livsstilsendring. Arrangeres i samarbeid med Espern.

Mindfulness-kurs
5 kursdager, starter opp 12.mai. Invitasjon