Bibliotekene i Hamar er stengt inntil videre!

Bilde fra hovedbibilioteket

Hamar blibiotek og Hamar bibliotek avd. Vang stenges inntil videre, på bakgrunn av råd fra sentrale myndigheter. Det vil ikke bli gjennomført arrangement i Hamar kulturhus og Hamar bibliotek de nærmeste ukene.

Hamar kulturhus og bibliotek er et populært treffsted for befolkningen i regionen, og det er viktig at vi tar del i dugnaden for å begrense spredningen av Korona-viruset.

Vi gjør kontinuerlig vurderinger i samråd med kommuneoverlege og øvrige helsemyndigheter. Bibliotekene er inntil videre stengt for publikum. 

Vi beklager at publikum en periode ikke får ta del i opplevelsene vi vanligvis byr på, men dette er et nødvendig tiltak for oss alle. Dette er en nasjonal dugnad, og vi skal gjøre vårt for å håndtere en vanskelig situasjon på en best mulig måte.

De fleste av våre arrangementer vil bli forsøkt flyttet, men enkelte vil måtte avlyses. Vi arbeider med å avklare disse forholdene. Vi er lei for de ulempene dette medfører.

Det vil være mulig å levere lånt materiale i innleveringslukene i begge avdelinger.

Biblioteket har et godt utvalg av e-bøker som vi oppfordrer brukerne våre til å benytte seg av.

Vi sender ikke ut purringer!

Vi anbefaler å følge med på nettsidene til informasjon på Hamar kulturhus og Hamar bibliotek, samt Facebook-sidene våre.

English:
Due to the ongoing corona virus pandemic the public libraries in Hamar are closed until further notice. 

Ordinære betjente åpningstider

HovedbiblioteketKlokkeslett:
Mandag-Torsdag10.00 - 19.00
Fredag10.00 - 16.00
Lørdag11.00 - 15.00
Utenom disse tider er biblioteket selvbetjent 06.00 - 22.00

Når biblioteket er stengt kan du levere i innleveringsautomaten i Morterudsgate.

 
  
Hamar bibliotek avd. Vang: 
Mandag-Tirsdag-Fredag12.00 - 15.00
Torsdag16.00 - 19.00
Utenom disse tider er biblioteket selvbetjent06.00 - 22.00
  

Slik får du tilgang til selvbetjent bibliotek:

Hovedbiblioteket: Du må ha lånekort og PIN-kode og ha fylt 18 år. Du må i tillegg underskrive en kontrakt. Kontakt skrankepersonalet på hovedbiblioteket eller i Vang for å få ordnet dette. Du vil deretter kunne låse deg inn med lånekort og PIN-kode.

Avdeling Vang: Du må ha lånekort og PIN-kode. Du får automatisk tilgang fra du fyller 18 år. Du vil deretter kunne låse deg inn med lånekort og PIN-kode.»