Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives, og vi ser at folketallet i Hamar øker. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarksvidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for mange større arrangementer. Bildet er hentet fra Vangsvegen inn mot sentrum. 

Siste nytt

 • Illustrasjon digital postkasse.

  Digital post fra kommunen

  04.11.2016Kommer til deg som har opprettet digital postkasse.
 • Illustrasjon. Skrive på tastatur.

  Elektronisk innlevering av reiseregningsskjema

  02.09.2016Fra 1. oktober er det mulig å søke elektronisk om dekning av pasientreiser.
 • Logo til skatteetaten.

  Enkelt å ordne skattekortet sitt selv

  20.05.2016Hvis du skal endre skattekort eller forskuddsskatt, kan du gjøre det selv via Skatteetatens nettjeneste.
 • Illustrasjonsfoto legeutstyr.

  Du kan bytte fastlege på internett

  20.04.2016På NAVs hjemmesider er det en tjeneste der du selv kan gå inn og bytte fastlege. Her kan du finne ut hvilken fastlege du har, bytte fastlege eller melde deg inn eller ut av fastlegeordningen.
 • Illustrasjonsfoto - veibukk som viser feil i veien.

  FiksGataMi - nettside for å melde inn feil

  07.03.2016Foreningen NUUG leverer en kjekk tjeneste: FiksGataMi. Dette er en landsdekkende tjeneste for å melde feil og problemer på og ved veiene.
 • Feriebilde fra sydligere strøk.

  Skal du reise i Europa? Bestill helsekort på nettet

  19.06.2015Alle som skal reise utenlands bør ha med seg helsetrygdkortet. Det viser hvilke rettigheter du har hvis du blir syk og trenger behandling.
 • Illustrasjon: Bolighus og folk i farten.

  Nettside for deg som skal flytte

  10.06.2014En nettside som heter www.flytteportalen.no kan være et sted å gå innom for alle som er på flyttefot. Her er det lenker til hvordan du raskt kan melde adresse-endring og hvordan du kan finne andre boligtjenester på nett.
 • Aili Løchen prøver ut hvakostertannlegen.no sammen med Jonas Gahr Støre, Inga Marte Thorkilden og Randi Flesland Foto: Vidar Ruud, ANB

  Finn ut hva tannlegen koster!

  19.04.2014Forbrukerrådet lanserte nylig www.hvakostertannlegen.no, på oppdrag fra helsemyndighetene.
 • Logo Labnett

  Vedr. analyse av vannprøver

  26.10.2013Private og bedrifter kan nå bestille analyse av vannprøver via Labnetts nettportal. Dette er en enkel måte å få analysert vannkvaliteten på.
 • Illustrasjon: Kartdata

  Salg av kartdata

  12.10.2013Kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten tilbyr en nettbasert tjeneste for salg av digitale kartdata. I første omgang tilbys en felles pakke som består av eiendomsgrenser, bygninger, vegsituasjon, jernbane, høydekurver, igangsatte byggetiltak, el-stolper, kummer, offentlig VA-nett og reguleringsplaner.
 • Det er mye å sette seg inn i som ny i Norge. Pc er et godt verktøy.

  Nettside for deg som er "Ny i Norge"

  27.04.2012Noen kjenner kanskje boka"Ny i Norge". Boka har også blitt nettsted, og her finnes informasjon om retter og plikter ved arbeid og opphold i Norge, samt de generelle ordningene knyttet til barn, skole og helse.
 • Illustrasjon næringsliv

  Forenkling for næringslivet: Alle støtteordninger på ett sted

  09.04.2012Nettstedet bedrfitshjelp.no med oversikt over offentlige støtteordninger til næringslivet kan være noe for deg som har egen bedrift. Her kan bedrifter i alle bransjer og utviklingsfaser få hjelp til å orientere seg i mengden av offentlige tilbud til næringsdrivende.

Selvbetjening

Her på denne siden har vi samlet egne selvbetjenings-tjenester og andre aktuelle lenker som kan gjøre hverdagen lettere for deg. Det være seg informasjon om bussruter, leger, togtider eller annet.

Bruk også scrollbaren over å bla i noe av det vi har valgt ut som gode nett-tjenester.

Servicekontoret i rådhuset står også til tjeneste mellom 8.00 og 16.00 på hverdagene. Tlf 62 56 30 10.

 

Sist endret: 08.11.2016
|
|
|