Bilde fra hovedbibilioteket

Hamar blibiotek og Hamar bibliotek avd. Vang stenges inntil videre, på bakgrunn av råd fra sentrale myndigheter. Det vil ikke bli gjennomført arrangement i Hamar kulturhus og Hamar bibliotek de nærmeste ukene.

Hamar kulturhus og bibliotek er et populært treffsted for befolkningen i regionen, og det er viktig at vi tar del i dugnaden for å begrense spredningen av Korona-viruset.

Vi gjør kontinuerlig vurderinger i samråd med kommuneoverlege og øvrige helsemyndigheter. Bibliotekene er inntil videre stengt for publikum. 

Vi beklager at publikum en periode ikke får ta del i opplevelsene vi vanligvis byr på, men dette er et nødvendig tiltak for oss alle. Dette er en nasjonal dugnad, og vi skal gjøre vårt for å håndtere en vanskelig situasjon på en best mulig måte.

De fleste av våre arrangementer vil bli forsøkt flyttet, men enkelte vil måtte avlyses. Vi arbeider med å avklare disse forholdene. Vi er lei for de ulempene dette medfører.

Det vil være mulig å levere lånt materiale i innleveringslukene i begge avdelinger, men du må gjerne beholde det til vi åpner igjen.

Biblioteket har et godt utvalg av e-bøker som vi oppfordrer brukerne våre til å benytte seg av.
Les mer om hvordan du kommer i gang her!

Har du ikke nasjonalt lånekort? Fortvil ikke: Klikk deg inn her for å registrere deg!

Vi sender ikke ut purringer!

Vi anbefaler å følge med på nettsidene til informasjon på Hamar kulturhus og Hamar bibliotek, samt Facebook-sidene våre.

English:
Due to the ongoing corona virus pandemic the public libraries in Hamar are closed until further notice. 

Ta turen innom!
Velkommen til å delta på våre arrangementer!
Følg oss også på sosiale medier:
 
 Facebook ikon - lenke  Instagram ikon - lenke