Beate JohnsenLeder av Serviceavdelingen:
Beate Ørbæk Johnsen
Tlf.: 902 53 791

Arbeidsoppgavene til avdelingen er blant annet sentralbordbetjening, ekspedisjon, post, arkiv, attføringssaker, lærlinger, lønn, fravær, refusjoner,  fakturering av kommunale tjenester, innkjøp, budsjett, regnskap og vederlagsberegning. 

Følgende virksomheter er også underlagt serviceavdelingen:

Vaktmestertjeneste
Geir Røshol
Ledende vaktmester
Tlf: 62 56 39 11

Vaktmesterteamet utfører drift og vedlikehold av bygninger og uteareal i Parkgården. De har også ansvaret for utplassering av trygghetsalarmer.
 

Mona RipsrudKjøkken/kantine
Mona Ripsrud
Arbeidsleder
Tlf: 62 56 39 09

Kjøkkenet i Parkgården har ansvaret for å lage/gjøre i stand/forsyne mat til alle beboerne på sykehjemmet og til alle brukerne av kantina. Det er ingen produksjon av middager her i Parkgården. Middagen blir produsert på kjøkkenet på Prestrudsenteret.

Kantina er åpen fra kl. 09.30 - 15.00. Her serveres det mange "godsaker" og spesielt anbefales salaten på tirsdager og torsdager og den varme småretten til lunsj på onsdager. Vaflene på fredagene er uimotståelige! 

Renhold og vaskeri
Signe Elisabeth Skår
Ledende renholder
Tlf: 62 56 39 07

Avdelingen har ansvar for alt renhold og vedlikehold av gulv på "hele huset". Vi vasker privat tøy, madrasser, dyner, puter, duker, gardiner etc. til beboerne på sykehjemmet.
Vi som servicegruppe ønsker å samarbeide med alle aktuelle parter for at alle skal ha det hyggelig, rent, ryddig og pent rundt seg.