Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har satset mye på god byutvikling, og vi har fått et sentrum der folk trives, og vi ser at folketallet i Hamar øker. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt, og rett utenfor bykjernen finner vi et åpent kulturlandskap som strekker seg opp mot Hedmarksvidda. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for mange større arrangementer. Bildet viser klokkespillet, plassert bynært ute i Mjøsa.

Siste nytt

 • Kreftmestringskurs - illustrasjonsfoto med aktivitet ute i naturen

  Nytt mestringskurs for kreftrammede

  20.03.201719. april starter det opp et nytt kurs for personer som har eller har hatt kreft, og som ønsker å komme i bedre form.
 • Gry Bondø og Berit Kalland besøker Klukstuen under middagsserveringen.

  Flere og bedre måltider

  09.01.2017En endret praksis ved sykehjemmene i Hamar gir både matro og matglede!
 • Illustrasjonsfoto for ladepunkt for elbil.

  Kommunen får støtte til el-sykler og ladepunker

  19.12.2016Miljødirektoratet gir en million kroner til satsing på klimavennlig transport i kommunal regi.
 • Illustrasjonsfoto legeutstyr.

  Du kan bytte fastlege på internett

  20.04.2016På NAVs hjemmesider er det en tjeneste der du selv kan gå inn og bytte fastlege. Her kan du finne ut hvilken fastlege du har, bytte fastlege eller melde deg inn eller ut av fastlegeordningen.
 • MODERNE BYGG: Finsalhagen omsorgsenter er et moderne bygg beliggende mot syd i hagen til selve Finsalsenteret. Til høyre ser vi Vang kirke. FOTO: SKYPHOTO

  Finsalhagen, vårt nyeste senter

  11.03.2016Sang, taler og gaveoverrekkelser. Både politikere, ansatte, arkitekter, entreprenører og venner av Finsalhagen var med da det nye omsorgssenteret på Ridabu ble offisielt åpnet.
 • Illustrasjon med hender som holder hverandre

  Gjør deg kjent med Pasient- og brukerombudet

  07.10.2015De arbeider for å ivareta pasientens og brukerens behov, interesser og rettssikkerhet overfor helse- og omsorgstjenesten, og for å bedre kvaliteten på tjenestetilbudene.