Logo Hamar frivilligsentralAdresse: Torggata 73, 2317 Hamar
Tlf: 62 51 00 96 / 62 51 00 97 / 62 51 00 98
NB! Stengt hele juli. 

Daglig leder: Anne Thingstad Eriksen

E-mail:hamar@frivillighet.no

Åpent: Fra 10-15 man-tors og 10-13 på fredag.
Det vi vil starte opp med er: Telefonvenn, Turvenn (med 1 meters avstand så brukeren må kunne gå stødig selv) og innkjøp/handling.

Frivilligsentralens arbeid 

Frivilligsentralen formidler tjenester, som utføres gratis av frivillige. Frivilligsentralen er til uvurderlig hjelp i Hamar-samfunnet og en viktig lagspiller for det kommunale tjenesteapparatet.

Hamar Frivilligsentral jobber hele tiden med både å ivareta og utvikle eksisterende tjenester og aktiviteter, samt innføre nye aktuelle tilbud. Frivilligsentralen har i dag 222 engasjerte og dyktige frivillige. Behovet for flere frivillige er stort og sentralen ønsker seg mange nye frivillige i alle aldre.

- Vi blir spesielt glad dersom vi får nye frivillige som behersker ukrainsk eller russisk, slik at vi blir enda bedre rustet til å ivareta flyktninger som kommer til Hamar sier Erling Behrens.

Frivilligsentralens virksomhet er finansiert av Hamar Kommune og Staten ved KUD (Kulturdepartementet).

Styremedlemmer: Fra venstre, Berit Jevnaker, Inga Borud Bjørke, Ole Ivar Pedersen, Erling Behrens, Anne-Berit Snekkersveen og Viggo Angelsen. (Kjell Søderlind var ikke tilstede)Frivilligsentralens styre 2022:

  • Erling Behrens, leder 
  • Inga Borud Bjørke, nestleder 
  • Berit Jevnaker, Kreftforeningen 
  • Anne-Berit Snekkersveen, Nasjonalforeningen 
  • Ole Ivar Pedersen
  • Viggo Angelsen, vara
  • Kjell Søderlind, vara


Vil du støtte oss med grasrotandelen?

Si ifra neste gang du leverer tipping hos kommisjonær.


Hjertestarter: 

På Frivillig-sentralen er det gratis hjertestater til utlån. Det er Storhamar Lions som har gått til innkjøp av hjertestarteren, og Hamar frivilligsentral har tatt på seg ansvaret med å låne den ut til bruk på konserter, møter, stevner og festivaler der det skulle være behov. 


Nyttige lenker: