2022 er Frivillighetens år. Hver måned gjennom hele året skal vi i Hamar kommune, sammen med Frivilligsentralen, dele ut en Hamarkrakk til en frivillig i Hamar, som fortjener å bli satt ekstra pris på.

Det er våre innbyggere som nominerer gode kandidater, og en jury velger blant forslagene som kommer inn.

Trygger ungdommene våre

Den åttende krakken, snekret av Kjetil Nygaard, går som fortjent til en organisasjon som frivillig og natterstid gjør livet bedre for ungdom i Hamar. Deres innsats trygger de unge i Hamar, og Helene Ottosens engasjement for å rekruttere og tilrettelegge for Natteravner, har ført til at mange foreldre engasjerer seg og stiller opp for går ute i sommerhalvåret. Dette ser vi at har en viktig forebyggende effekt. 

Prisen ble utdelt ved Løtenbygningen på Domkirkeodden i forbindelse med Kulturminnedagen i begynnelsen av september.

Juryen mener de er en veldig god kandidat som fortjener å bli satt pris på for sin innsats og gode tilstedeværelse. Natteravnene ble nominert av Utekontakten i Hamar.

Film om NatteravneneFilmen er laget av Refleksfilm.

Nominér din kandidat! 

Det er svært mange i Hamar kommune som engasjerer seg i frivillig arbeid, og som bidrar til et bredt og mangfoldig tilbud til egne medlemmer og andre. Noen ganger er det laginnsatsen som utpeker seg, andre ganger er det enkeltpersoner.

- Vi vil gjerne at du tipser oss om din kandidat! En lokal «jury» velger ut månedens kandidat blant de nominasjoner som kommer inn.

Gå til denne nettsiden for å nominere din kandidat