Gjennom hele året skal vi feire Norges viktigste lagarbeid! I løpet av Frivillighetens år 2022 skal vi kåre en Månedens frivillig 12 ganger.

Det er svært mange i Hamar kommune som engasjerer seg i frivillig arbeid, og som bidrar til et bredt og mangfoldig tilbud til egne medlemmer og andre. Hamar kommune, i samarbeid med Hamar Frivilligsentral, ønsker å sette fokus på frivillighet i Hamar, og Månedens Frivillig blir en del av den lokale markeringen. Vi skal gjennom året dele ut 12 Hamarkrakker snekret av Kjetil Nygaard - og det er dere som kan være med og stemme kandidatene frem.

Tips oss om din kandidat!

Noen ganger er det laginnsatsen som utpeker seg, andre ganger er det enkeltpersoner. Kriteriene er at kandidaten har lagt ned sin frivillige innsats og engasjement i og for lokalmiljøet. Ingen kandidater er for små eller for store, for kjente eller ukjente, til å bli nominert. Kandidaten må videre være bosatt og virke i Hamar kommune.

Forslag på kandidater Månedens frivillige