Digitalt ungdomshus på plattformen Discord.For å benytte deg av tilbudet, trenger du en bruker på Discord. Om du ikke har det fra før, går du inn på denne lenken til Discord og registrerer deg der. Dette er helt gratis.

Fast åpningstid er fredager mellom klokka 15.00 og 20.00.

Innhold i det digitale huset
Her kan du slenge deg ned i en digital sofa og slå av en prat. Du kan delta i en tegnekonkurranse, flere typer quiz, samt delta i logokonkurranse for å lage ny logo til Hamar digitale ungdomshus. Alle konkurranser vil bli premiert.

Her tilbyr vi også vår egen musikk-lounge. DJ-booth, samt private chatterom hvor du kan ha fortrolige samtaler med våre ansatte. Her vil Utekontakten ha et rom du kan besøke. 

I huset er det også en pågående fotokonkurranse. Denne er løpende, men med nytt tema hver uke: Gå til fotokonkurransen.

Hvilke aktiviteter ønskes? Du kan påvirke!
Vi håper dette tilbudet kan være en kjærkommen møteplass i denne korona-stengte tiden. Veien videre bestemmes av ungdommene selv, og derfor ønsker vi hele veien innspill på hvilke rom som ønskes.

- Her har dere unge en gyllen mulighet til å bli med på å utforme Hamar nye digitale møteplass for ungdom. Om huset blir godt besøkt, utivder vi gjerne både åpningstiden og antall dager per uke.

Kontaktperson
For mer informasjon, spørsmål eller andre ting, ta kontakt med Christian Bøvra på e-post christian.bovra@hamar.kommune.no