Ukemeny
Middagsrettene serveres i kantinene på våre institusjoner Parkgården og Prestrudsenteret fra kl 12.30 - 15.00, og porsjoner kjøres ut til de som har bestilt hjemkjøring av middag. Åpningstid i kantinene er 10-15 og du kan få kjøpt kaker, påsmurt og lunsjtilbud.
Ukemeny
Vi har registrert at noen savner den gamle måten å lese menyene på, men den var lite tilpasset visning på mobil og universell utforming, derfor har vi endret visningen. Men maten er like god! Og du kan få utskrift av alle menyene bare du åpner alle menyene via pila og ber om utskrift (via ikon på siden) etterpå.
Uke 11: 11. mars - 17. mars
- Mandag 11.03 Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter
- Tirsdag 12.03 Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 13.03 Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe
- Torsdag 14.03 Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 15.03 Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 16.03 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 17.03 Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus
Uke 12: 18. mars - 24. mars
- Mandag 18.03 Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
- Tirsdag 19.03 Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
- Onsdag 20.03 Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 21.03 Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter
- Fredag 22.03 Seibiff med løk, smør, blomkålblanding (råkost) og poteter
- Lørdag 23.03 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 24.03 Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus
Uke 13: 25. mars - 31. mars
- Mandag 25.03 Kjøttkaker med brun saus, ertestuing og poteter
- Tirsdag 26.03 Husets fiskegrateng med smør, brokkoliblanding og poteter
- Onsdag 27.03 Bifflapskaus. Sjokoladepudding med vaniljesaus
- Torsdag 28.03
Skjærtorsdag Laksekaker med sandefjordsmør, babygulrot og poteter - Fredag 29.03
Langfredag Lammestek med brun saus, pariserblanding og poteter. Appelsinris med gul saus - Lørdag 30.03
Påskeaften Rømmegrøt. Frukt - Søndag 31.03
1. påskedag Oksekarbonader, brun saus med fløte, blomkål, gulrot og poteter. Jordbærgrøt med vaniljesaus
Uke 14: 1. april - 7. april
- Mandag 01.04
1. påskedag Kyllingfilet med kyllingsaus, grønnsaksblanding og poteter - Tirsdag 02.04 Orientalsk gryte med ris
- Onsdag 03.04 Salt oksekjøtt med sellerisaus, kålrotstappe og poteter. Eplegrøt med vaniljesaus
- Torsdag 04.04 Fiskeboller med karrisaus, gulrot og poteter
- Fredag 05.04 Røkte kjøttpølser med smør, amerikansk blanding og potetmos
- Lørdag 06.04 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 07.04 Stekt laks med sandefjordsmør, bukettsymfoni og poteter. Fløterand med kirsebærsaus
Uke 15: 8. april - 14. april
- Mandag 08.04 Kjøttpudding med tomatsaus/urter, pasta og poteter
- Tirsdag 09.04 Sprøbakt flyndre med smør, gulrotstuing og poteter
- Onsdag 10.04 Pannekaker med syltetøy. Ertesuppe
- Torsdag 11.04 Fiskekarbonader med purre og hvitløk, smør/remulade, klostergrønnsaker og poteter
- Fredag 12.04 Skinke og makaronigrateng med smør, amerikansk blanding og poteter
- Lørdag 13.04 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 14.04 Skinkestek, brun saus med fløte, surkål og poteter. Semulepudding med jordbærsaus
Uke 16: 15. april - 21. april
- Mandag 15.04 Fiskepudding med hvit saus, gulrotmix og poteter
- Tirsdag 16.04 Stekt flesk med løkduppe, rotmos og poteter
- Onsdag 17.04 Storfehakk med løk, gulrot og poteter. Fruktcocktail med vaniljesaus
- Torsdag 18.04 Medisterkaker med brun saus, makaronistuing og poteter
- Fredag 19.04 Seibiff med løk, smør, blomkålblanding/råkost og poteter
- Lørdag 20.04 Risengrynsgrøt. Frukt
- Søndag 21.04 Røkt svinekam med fløtesaus, romaneskosymfoni og poteter. Karamellpudding med karamellsaus