Timeplanen vår følger samme timeplan som PS dans  (Timeplanen vil bli oppdatert med ny sesong.)

Dans yngre

Dans Yngre er et variert og gøy kurs for barn som går i 1.- eller 2. trinn. I klassene er det fokus på å dyrke danseglede og utvikle musikalsk forståelse. Her utforskes det ulike dansestiler, som gir elevene grunnlag til å gå videre til klassisk ballett, hiphop eller jazz når de blir eldre. Klassene er fylt av lek, gjenkjennelig musikk og kule dansetrinn. Dette er et kurs med masse danseglede, som passer både for jenter og gutter.

HipHop

Hiphop er en rå, tøff og energisk dansestil, som er svært populær blant barn og unge. I timene jobbes det med rytmikk, styrke og attitude. Hiphop har en etablert rolle i musikk- og danseverden, og har sin opprinnelse fra gatene i USA.

Klassisk ballett

Klassisk ballett for alle aldre og alle nivåer. I klassisk ballett undervises små som ønsker å bli prima ballerina, og ungdom/eldre som vil utvikle seg danseteknisk og få flott holdning. Kursene i klassisk ballett er basert på tradisjonell balletteknikk. I timene starter man med grunnleggende øvelser ved barre, og deretter lengre sekvenser i senter og over gulv.

Moderne

Moderne dans tar utgangspunkt i kreativitet, skaperglede og kroppsbeherskelse. I timene er det fokus på å formidle følelser innen dans, musikalitet og på å utforske ulike bevegelsesmønstre. Disse klassene gir elevene mulighet til å sette sitt eget preg på dansen, og utvikle seg selv som en skapende danser.

Jazz

Jazzdans er en allsidig, energisk og populær danseform. Klassene inneholder gjenkjennelig musikk, danseglede og masse energi. Jazzdansen springer ut i fra USA på 1900-tallet, og er en blanding av klassisk ballett og kulturens rytmer og musikk.

Kontaktinformasjon

Rektor: Anette Solberg
Telefon: 482 77 087

Kontaktlærer PS dans: Hanna Eikli
info@psdans.no