Hamar kommune inviterer alle lag og foreninger i området til å delta på den årlige Frivillighetshelga, som går av stabelen den 14. september 2024.
 

Vi har alle et felles ansvar for å vise frem hva Hamar har å tilby av fritidstilbud. Under Frivillighetshelga har ditt lag eller forening en unik sjanse til å presentere dere og vise hvilke aktiviteter som pågår.

Egne stands

Alle deltagende lag, klubber og organisasjoner vil få tilgang til egne stands eller telt. Vi oppfordrer dere til å presentere deres idrett eller aktivitet med et interaktivt fokus, slik at besøkende kan prøve ut og oppleve i størst mulig grad.

Målet med arrangementet er at alle, uansett alder og interesse, skal få muligheten til å utforske mangfoldet i Hamar. Interesserte besøkende kan møte dere ansikt til ansikt, stille spørsmål og finne det tilbudet som passer best for dem – kanskje til og med noe de vil benytte seg av resten av livet.

Gratis å delta

Deltagelsen på Frivillighetshelga er gratis, og vi oppfordrer alle lag og foreninger til å melde seg på innen fristen 21. juni 2024.

Meld dere bare på til ich@hamar.kommune.no

  • Oppgi navn på laget  (skal stå på teltet)
  • Kontaktperson for 14. september med mobil og e-post.
  • Er dere helt avhengig av strøm?
  • Vil dele stand med noen, evt. hvem?

Det er også muligheter for framvisning/opplegg i den sosiale ringen på Stortorget. Er dette aktuelt, fortell hva dere vil gjøre.

Velkommen til en flott dag på Stortorget!