Vår kjentmann Sverre tar oss med på en spennende tur rundt Mosjøen som har vært Løten sin vannkilde i mange år. Han kjenner området ut og inn så han kan nok fortelle mang en historie herfra.

Turleder: Sverre Engen, tlf. 992 54 010

Frammøte: Parkeringsplass i nordenden av sjøen der stien går inn til Mosjøkoia, merket fra Østrovegen og Grefsumkrysset. kl. 18.30.

Vil du bli kjent med turmulighetene i Løten kommune, skal du bli med Tirsdagstrampen på tur! Turene går som navnet sier på tirsdager – alltid kl. 18.30, men fra ulike steder i Løten. Hver tur har med en kjentmann som forteller om kulturminner og steder man passerer. Lengden er ca. 5 km om ikke annet er oppgitt. Ta med termos og "biteti", vi legger alltid inn ei pause underveis. Vel møtt – bli med på tur i Løtens vakre natur! Spørsmål rettes til oppgitt turleder.

2386 Ringsaker
Nettside: dnt.no/hht