Velkommen til Sankthansfeiring i Moelv!

På Skibladnerbrygga settes stemningen med sommermusikk fra kl. 17:00, og kl. 18:00 begynner konserten med fine midtsommertoner med «Folk som oss»!
Kl. 19:00 tenner vi årets Sankthansbål.

Frontfiguren i FOLK som OSS er Retro-programleder Ole Jørgen Grønlund, og du slipper neppe unna NRKs helgeunderholdning uten å se Ole Jørgens navn rulle over skjermen som TV-produsent.

Med Retro-konseptet har han med band også turnert over store deler av landet. De øvrige medlemmene i trioen - FOLK som OSS er; Marianne Roman og Ronny Faldbakken Hagen.

Bandets medlemmer har variert musikalsk bakgrunn, alt fra viser til pop og rock. Bandet har dermed en solid musikalsk plattform og har funnet sin retning, og ikke minst felles formidling og musikkglede.

NB! Det er veldig begrenset med parkeringsmuligheter ved Skibladnerbrygga og i båthavna i Moelv.
For å gjøre det vi kan for å forebygge parkeringskaos har vi en klar oppfordring: La bilen stå om du kan, og finn andre transportmidler denne kvelden. Finn fram sykkel, sparkesykkel, ta båten ut på Mjøsa, eller ta beina fatt.

Kjøring helt ned til båthavna og Skibladnerbrygga begrenses til de som er avhengige av å kjøre helt fram og kjøring til eiendommene. For alle andre vil det bli skiltet med oppfordring om å parkere i området ved idrettsparken, kulturhuset og skolen, og gå herfra.

Velkommen til en koselig sankthansfeiring ved Mjøsas bredd i Moelv!

Sted
2390 Moelv
Kontaktinformasjon
Telefon: 62 33 50 00
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Søndag 23. juni 17:00Gatetunet i Moelv