For ellevte år arrangerer vi Sommerdag for eldre på utescena på Domkirkeodden! Arrangementet er fast første torsdag i juni hvert år. I år faller datoen på torsdag 6. juni, i tidsrommet 10:30-13:00. Arrangementet er gratis.

I anledning byjubileumet får vi besøk av varaordfører Jane Meyer som kommer og åpner arrangementet. Årets hovedartist er en av Norges fremste visekunstnere og historiefortellere; Guren Hagen! Guren har til nå gitt ut hele tretten album med kjente og kjære låter som Det store i det små, Hotell Jord, Sammarsmårrå, Hjertet mitt og Vakre du. I sommer tar Guren med seg sommerslagerne sine, sammen med flere av sine kjente og kjære sanger, ut på landeveien til glede for sitt publikum. Guren har blant annet fått Prøysenprisen og Sandbeckprisen for sitt arbeide.

I tillegg blir det masse flott underholdning fra flere aktører. 4. trinn på Storhamar barneskole kommer og synger noen sanger for oss. Vallset trekkspellag med solister byr på flott musikk og god stemning i sommerværet. Og sist, men ikke minst, kommer Kom og Dans som byr opp til dans hvor de som ønsker kan slenge seg med. Det serveres kaffe og bakst, og det blir loddsalg med flotte premier.

Bli med oss på en fantastisk dag ute i sommersola!

Arrangementet er et samarbeid mellom Frisklivssentralen, Hamar kommune og Hamar Frivilligsentral.

Sted
2315 Hamar
Kontaktinformasjon
Telefon: 62510096
Nettside: https://hamar.frivilligsentral.no/
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Torsdag 06. juni 10:30 - 13:00Utescena på Domkirkeodden