Ikke sy alene! Bli med i Sy-den-kollektivet. Vi har åpent hver torsdag fra 18-21.

Sy-den-kollektivet er perfekt for deg som trenger hjelp med å fullføre et syprosjekt, komme i gang eller bare synes det er stusslig å sy alene. Her kan du ta med deg en venn, skaffe nye og samtidig få hjelp av vår dyktige sy-ekspert Theresa Rogers. Hun er på plass hver torsdag for å hjelpe deg med prosjektene dine og svare på spørsmål du måtte ha – enten du er helt ny på å sy eller har sydd i årevis.

Vi har symaskiner, overlock, et bredt utvalg av gjenbrukstekstiler til salgs, samt te og kaffe. Ta gjerne med egen symaskin og du vil! Sy-den-kollektivet er åpent for både nybegynnere og erfarne.


BILLETTER OG INFO:

Du kan velge å betale for drop-in hver torsdag (kun kr 220,-eks avgift)

Om du allerede har Sy-den-abonnement betaler du kr 25,- (eks avgift) pr gang, før du kommer.

Med Sy-den-abonnement er du sikret inngang hver torsdag, og må kun betale for plassbillett for kr 25,- per gang før du kommer (ikke første gangen!). Slik vet vi at vi må koke kaffe til deg! Det beste av alt – med Sy-den-abonnement kan du bruke Sy-den og våre maskiner så mye du vil i åpningstiden ut juni 2024 – helt gratis.

Så, ta med deg et prosjekt, en venn og sy med Sy-den-kollektivet! Her er det åpnet hver torsdag frem til 20. juni (med unntak av påskeferien, torsdag 28. mars).

Sted
2317
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Torsdag 20. juni 18:00 - 21:00Resirkula Sy-den