NINA FLAASETH Band kommer tilbake til Rokosjøen Camping!

Møt opp til en hyggelig kveld med god og dansbar countrymusikk ved flotte Rokosjøen i Løten 23 august ✨.
Dørene åpner kl 20.00.

Alle rettigheter. 18 år.
Det er muligheter for å kjøpe mat for de som ønsker dette.

Her er det plass for både campingvogner, bobiler og i tillegg mulighet til å leie hytte for overnatting. Kontakt Rokosjøen Camping direkte for booking av overnatting.


NINA FLAASETH er en artist som har gjort seg meget godt bemerket, - både nasjonalt, men kanskje mest internasjonalt, innen sjangeren country.

Her får man en artist som leverer ekte, og ærlig country med en varm, følsom og særegen stemme.

Nina har flere titalls nominasjoner fra internasjonale prisutdelere, både i år, og tidligere år, - og kan smykke seg med å ha vunnet flere awards i bla USA for sin stemme og musikk. Kan nevne priser som "Årets Kvinnelige Vokalist" og "Årets Singel" for sin egenskrevne låt "Where Did It Go" i USA. I tillegg spilles hennes låter på radiostasjoner verden over med utallige #1.plasser. Nina ble også høsten 2023 tildelt og innlemmet i Akademia Hall Of Fame i L.A/USA med begrunnelsen;
"For et musikalsk repertoar som er virkelig originalt, og for talent, hardt arbeid og utholdenhet som har blitt ansett som verdig den høyeste livstidsanerkjennelse".

Sammen med sitt Band serverer Nina egenskrevne låter ispedd kjente, gode coverlåter hvor de skaper den rette stemningen for en perfekt kveld med twang og dansbare låter innen den tradisjonelle country-verdenen. På med hatt og boots, dette er noe for enhver smak!

Velkommen!

Sted
2340
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Fredag 23. august 20:00 - 00:00Rokosjøen Camping, 2340 Løten