Det blir lanseringskonsert midt i Løten med fullt band og låter fra albumet "Nummer 3" som kommer 14. juni. Jeg har tatt med meg selveste Folk & Røvere for å lage god sommerstemning før konserten.

Folk & Røvere er kjent for hit'er som "Utadæsjæåpplevelse" og sommerlåta "Yess!"

"Nummer 3" er mitt tredje album med musikalske bilder fra en skyfri barndom på 70- og 80-tallet. Det feires med konsert i friluft utenfor Løten Nærstasjon den 15. juni klokken 17:00. Konserten er gratis.

Om det blir nedbør, trekkes arrangementet innendørs. Det blir en hyggelig konsert for folk i alle aldre. Hele konserten, inkludert oppvarmingsartist varer omtrent en og en halv time, men festen varer lenger. De som vil kan bli med på Mona Lisa.

Jeg ga ut mitt første album, "Stor", om en veldig fin oppvekst på Slettmoen Øst i 2018. En av låtene fra albumet, "Grønt gress og løvetann", har vokst til å bli litt av en sommerhit med 200.000 avspillinger på Spotify. I 2020 kom oppfølgeren "Engler" akkurat i tide til corona-nedstengingen av Norge. Med "Nummer 3" fullføres en slags trilogi om barndom og ungdomstid på Løten. Tittelen på det tredje albumet kommer av tittelsporet om huset i Skogvegen 3, at jeg er nummer 3 i søskenflokken og selvsagt at det er album nummer 3.

For å lage god stemning setter jeg sammen et supert band med flinke, gode venner fra Løten og et par andre nabolag.
Frode Engdal, på trommer, er fra Hurdal, men har blitt en skikkelig løtensokning. Han spiller trommer med blant andre Odd R. Antonsen Storband.

Frode Nergård fra Nordbygda er en aktiv gitarist som er kjent fra egne band som Spinnvill, The Halloween Project, Skigard og Tre Skaller og som vikar i band som Return. Frode og jeg har også spilt sammen tidligere, både på Nordbygda IL og på de to første albumene. Både Frode og jeg hadde en far med egen butikk.

Åge Westgårdsrønningen er en utflyttet Løtensokning som i mange år turnerte med Øystein Sunde som medlem i Radioballetten. Han spiller også på albumet.

Kim E. Nilsen på keyboard bor på Nordbryn, rett utenfor kommunegrensa, og er kjent fra blant annet Sogns og Dalakopa.

Jørgen Malo på bass er en veldig god nabo på Grünerløkka, og har spilt sammen med artister som Espen Lind og Sissel Kyrkjebø for å nevne et par. Han spiller også bass på "Nummer 3"

Lyden besørges av Erik Hornberg.
Det er bare å legge det inn i kalenderen din og bli med på et nostalgisk tilbakeblikk.

2340 Løten
Nettside: www.evald.one