Bli med på en fin runde i Mosjømarka. Vi møtes ved Grefsumkrysset og går østover og opp mot Mosjøen, der vi tar en liten kafferast før vi går vestover på Mosjøbergstien før vi skrår over mot Grefsumkrysset igjen.

Turleder: Brina Dahl, tlf. 957 86 567

Frammøte: Grefsumkrysset i Mosjømarka, merket fra Østrovegen v/Bjørnstadkrysset kl. 18.30

Vil du bli kjent med turmulighetene i Løten kommune, skal du bli med Tirsdagstrampen på tur! Turene går som navnet sier på tirsdager – alltid kl. 18.30, men fra ulike steder i Løten. Hver tur har med en kjentmann som forteller om kulturminner og steder man passerer. Lengden er ca. 5 km om ikke annet er oppgitt. Ta med termos og "biteti", vi legger alltid inn ei pause underveis. Vel møtt – bli med på tur i Løtens vakre natur! Spørsmål rettes til oppgitt turleder.

2340 Løten
Nettside: dnt.no/hht