Lars Winnerbäck legger ut på stor sommerturné i 2024

Lars Winnerbäck har spilt seg gjennom Sverige og Norge flere ganger på utsolgte arenaer, og i hans stadig voksende fanskare snakker man om hvorvidt dette året er en «Winnerbäck sommer» eller ikke.
2024 blir en «Winnerbäck sommer» når Lasse legger ut på en stor turné til vakre slott, store arenaer og flotte festivaler i Sverige og Norge. Fra nord til sør via både Gotland, Piteå og Bergen. «Neutronstjärnan» er navnet på Winnerbäcks siste album, utgitt på sensommeren 2023. Et album laget sammen med Kents Joakim Berg og Martin Sköld. Lasses tekster fanger med vanlig presisjon hvordan det er å være menneske her i landet, samtidig som de rammes inn av et melankolsk lydbilde umiskjennelig signert av Berg och Sköld. En statusrapport fra et land der våren ser ut til å nekte å komme. Eller kanskje det er rett rundt hjørnet.

Publikum og kritikere omfavnet det siste albumet med åpne armer. Neutronstjärnan har solgt gull, og albumet var i ukesvis det mest lyttet til i Sverige. Utgivelsen ble etterfulgt av en stor arenaturné som var helt utsolgt flere steder, blant annet på Oslo Spektrum og Trondheim Spektrum.

En stor turné med Lars Winnerbäck venter sommeren 2024. Det blir en skikkelig «Winnerbäck - sommer». Under åpen himmel.

Om Lars Winnerbäck:
I over 25 år har Lars Winnerbäck brakt den svenske melankolien til scenen, og satt ord på følelsene til en hel generasjon. På fjorten studioalbum har han skapt sitt eget, tydelig gjenkjennelige språk og laget det kanskje mest svenske ordet vi har: tannlegevær. Debuten ble utgitt allerede i 1996 og gjennom årene har Winnerbäck blitt tildelt Grammis (Årets tekstforfatter, Årets pop/rock, Årets album, Årets liveartist, Årets sang med mer), vunnet flere P3 Gull (Årets artist, Guldmicken med flere), solgte både gull/platina.

Support:
Violet Road + Paper Crown + Myrhauk

VIOLET ROAD
I 2023 har de feiret 15 år som band og har som seg hør og bør fartet hele landet rundt – for fulle hus! Bandet er nå aktuelle med sin nyeste singel «I will love you anyway» som de slapp 10. november. Dette er første singelslipp før bandet skal kickstarte våren med nytt album mars 2024. Violet Road leverer alltid – og vi gleder oss stort!

PAPER CROWN
Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt univers. Sammen har de to drevne Hamar-baserte musikerne en helt egen evne til å snekre låter med lyden av tidløs, personlig pop – eller skal vi si solskinnsrock, kanskje med et dryss av Americana? Uansett, dette er en duo som spiller med hjertet utapå skjorta og leverer gnistrende konserter. Sjelfull, egenarta vokal og bemerkelsesverdig sterke tekster, grundig melodisk håndverk fra en av landets fremste gitarister, og rom for både knirkete melankoli og utadvendt overskudd. For tiden jobber Paper Crown i Dakkota Studio med sitt tredje studioalbum, som kommer i november 24! Få med deg Paper Crown med fullt band, på nydelige Tjuvholmen Arena!

MYRHAUK
Myrhauk er et rockeband fra Innlandet, kjent for sin blanding av rock, country, folk og americana, med tekster på Ringsaker-dialekt. Bandet består av Tom E. Holmlund (vokal), Magnus Østvang (låtskriver, keys og gitarer), Bjørn Thomassen (bass), Finn Andresen (trommer), Morten Wærhaug (gitarer), og Marius Book (gitarer). Gled deg til ett fyrverkeri av ett liveband!

Dørene åpner: 18:00

Aldersgrense : Ingen
Servering : Øl / Vin
Ledsager : Full pris
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangør: Venues

Tjuvholmen Arena er kanskje en av Norges fineste festival og konsertarenaer! Scenen står nærmest i vannskorpa og hviler i Mjøsas blå bølger. Kapasitet er på intime 7000 personer. Hamar ligger 50 min fra Gardermoen. Tjuvholmen Arena ligger 5 min gange fra Hamar togstasjon. Velkommen!

Sted
2317 Hamar
Alle tidspunkter
Dato og tidspunktSted
Lørdag 10. august 18:00Tjuvholmen Arena